A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання постійної комісії селищної ради 10 лютого 2022 року

Засідання постійної комісії селищної ради 10 лютого 2022 року

Сьогодні, 10 лютого 2022 року в приміщенні селищної ради пройшло засідання постійної комісії селищної ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища. Присутні опрацювали 68 проєктів рішень селищної ради, з питань, що виносяться на наступну сесію Розівської селищної ради та колективне звернення громадян мешканців с. Кузнецівка Кузнецівського старостинського округу. Результати засідання оформлено протоколом, з яким можна ознайомитись на сайті селищної ради. 

15:51 10.02.2022

Вітаємо з Днем народження селищного голову Світлану Анатоліївну Нестеренко

Вітаємо з Днем народження селищного голову Світлану Анатоліївну Нестеренко

Шановна Світлано Анатоліївно! Прийміть наші найщиріші привітання з Днем Народження та побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного добробуту і благополуччя! Нехай завжди Вас супроводжує удача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних і близьких. Бажаємо Вам здійснення всіх Ваших задумів та планів! Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на добрі звістки, радісні події, особисті досягнення і благородні справи. Хай і надалі плідною буде Ваша праця.

09:00 10.02.2022

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

14:49 09.02.2022

Про індексацію нормативної грошової оцінки земель за 2021 рік

Про індексацію нормативної грошової оцінки земель за 2021 рік

Розівська селищна рада інформує, що відповідно до вимог ст. 289 Податкового кодексу України, Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру надано інформацію про щорічну індексацію нормативної грошової оцінки земель за 2021 рік (лист від 11 січня 2022 року № 6-28-0.222-275/2-22). Так, за інформацією Державної служби статистики України, індекс споживчих цін за 2021 рік становив 110%. Відповідно значення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки земель і земельних ділянок за 2021 рік становить: для сільськогосподарських угідь (рілля, багаторічні насадження, сіножаті, пасовища та перелоги) – 1,0; для земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення – 1,1.

13:50 09.02.2022

9 лютого 2022 року голова громади Світлана Нестеренко провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті Розівської селищної ради

9 лютого 2022 року голова громади Світлана Нестеренко провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті Розівської селищної ради

Під час засідання було розглянуто питання про надання висновку органу опіки та піклування щодо доцільності/недоцільності позбавлення батьківських прав одного із батьків дитини. У ході засідання було заслухано заявницю та членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. По закінченню обговорення по даному питанню винесено рішення, надано рекомендації та висновок.

11:56 09.02.2022

Розівська громада у Вашому смартфоні

Розівська громада у Вашому смартфоні

Нагадуємо, що для покращення інформування жителів Розівської громади, були запущені  чат-боти офіційного веб-сайту Розівської селищної ради.

08:53 09.02.2022

Активна молодь за нові ідеї для розвитку громади

Активна молодь за нові ідеї для розвитку громади

Молодіжна рада розпочинає активно працювати в новому році. Минулий тиждень був насичений та сповнений приємними моментами для молоді. 31 січня в приміщенні Розівської селищної ради Бузинко Ганна провела І засідання першої сесії Молодіжної ради I скликання за присутності селищного голови Світлани Нестеренко. З загального складу молодіжної ради 23 особи на сесії були присутні 13 осіб.

15:24 07.02.2022

ВІДКРИТИЙ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ  РОЗІВСЬКОЇ  ГРОМАДИ

ВІДКРИТИЙ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ РОЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

5 лютого в спортивній залі Розівського ЗЗСО № 2 І-ІІІ ступенів пройшов відкритий турнір з волейболу серед чоловічих команд на території Розівської селищної територіальної громади, в якому взяли участь  команди «Зоря» (Зорянський старостинський округ), «Прогрес-І» (смт Розівка),  «Прогрес-ІІ» (смт Розівка) та Розівської ДЮСШ. Змагання проходили цікаво і напружено, гравці всіх команд показували на майданчику видовищну гру та прагнення до перемоги.

13:09 07.02.2022

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

 У вівторок,  8 лютого 2022 року в селищній раді відбудеться пряма «гаряча» телефонна лінія,  під час якої на запитання громадян відповідатиме керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради - Гусєва Наталя Аркадіївна. Звертатись з 10:00 до 11:00 за телефоном (06162) 99-0-65.

10:34 07.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь