A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги громадян!

До уваги громадян!

КП «Облводоканал ЗОР» повідомляє: у зв’язку з поривом магістрального водогону МВ1 припинено водопостачання смт. Розівка, с. Луганське, с. Першотравневе, с. Зоряне. На даний час працівниками КП «Облводоканал ЗОР» проводяться ремонтні роботи. Орієнтовно водопостачання буде відновлено 18.01.2022 року.

14:28 17.01.2022

Засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища

Засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища

17 січня 2022 року під головуванням Наталі Будник відбулося засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища. Під час засідання присутні розглянули значну кількість питань: про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та надання у власність; про затвердження технічної документації щодо поділу земельної ділянки; про розгляд заяв; про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок та ін. Засідання земельної комісії було конструктивним та продуктивним. Всього впродовж двох годин члени комісії розглянули 160 питань та прийняли відповідні висновки, рекомендації. Після обговорення члени комісії рекомендували профільні питання до розгляду на пленарному засіданні селищної ради.

14:04 17.01.2022

ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

На адресу Розівської селищної ради надійшло клопотання від жительки Донецької області щодо необхідності проведення відповідної роботи з матір’ю та трьома дітьми, які не відвідують навчальний заклад без поважних причин. Родина зареєстрована та проживає в Донецькій області, але на даний час знаходилася на території смт Розівка. З цією метою 11.01.2022 року працівниками Служби у справах дітей та інспектором ювенальної превенції здійснено виїзд за вказаною адресою.

13:08 17.01.2022

Щодо оформлення державних соціальних допомог,  пільг та субсидій у 2022 році

Щодо оформлення державних соціальних допомог, пільг та субсидій у 2022 році

Відділ соціального захисту населення Розівської селищної ради приймає громадян для оформлення всіх видів державних соціальних допомог, пільг та субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого пічного побутового палива за адресою: смт. Розівка, вул. Каштанова, 14, кабінет №3. Нагадуємо! Для оформлення допомог при собі мати оригінали документів членів домогосподарства, документи на домогосподарство, договори або квитанції за оплату житлово-комунальних послуг (по одній на кожен вид послуги). Для запобігання черг, прийом громадян за попереднім записом.  Для попереднього запису можна звертатись особисто або відбувається за номером телефону відділу 99-0-64 (0616299064 з мобільного).

10:48 17.01.2022

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Сьогодні, 17 січня, свій День народження святкує  завідувач господарства селищної ради – ПАВЛОВИЧ АНДРІЙ ГЕОРГІЙОВИЧ

09:00 17.01.2022

УВАГА!  Закінчується онлайн голосування за проєкти соціальної дії в рамках програми «Активні громадяни»

УВАГА! Закінчується онлайн голосування за проєкти соціальної дії в рамках програми «Активні громадяни»

16 січня 2022 року закінчується голосування за три проєкти від нашої громади, а саме: БібліоМАГ: бібліотечна майстерня активних громадян (с. Солодководне), Благоустрій простору для відпочинку «Зелена мрія» (с. Азов), Football Hubs «Forward» (ЗЗСО №2, смт Розівка). Підтримати проєкти та проголосувати можна за посиланням https://activecitizens.in.ua/areas/37 Звертаємо увагу, що голосування проходить за номером телефона. З одного номеру Ви можете проголосувати за три наших проєкти.

09:00 15.01.2022

Послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді

Послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді

Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.

09:00 13.01.2022

Хочеш змін – дій!

Хочеш змін – дій!

Прагнеш змінити життя в своєму селі або селищі на краще – пройди онлайн-тренінг і реалізуй свої ідеї. Все дуже просто: реєструйся на 4-денний онлайн-тренінг до 31 січня за посиланням

10:43 12.01.2022

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва у 2022 році відкрита для реєстрації!

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва у 2022 році відкрита для реєстрації!

Вже третій рік Естонська рада у справах біженців у співпраці з Гараж48 та Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» запрошує жінок зі східної України розпочати свою мандрівку в світ підприємництва, щоб стати підприємицею. 60 нових бізнес-ідей та 30 існуючих бізнесів отримають шанс вивести свої бізнеси на новий рівень. Переможці – 31 команда та індивідуальні бізнеси, які будуть відібрані журі, - отримають підтримку в сумі від 20 000 до 150 000 грн. разом з менторством протягом шести місяців.

14:00 11.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь