A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

Розівська громада отримала бюджет на 2022 рік

Розівська громада отримала бюджет на 2022 рік

Під час пленарного засідання 18 сесії Розівської селищної ради  депутати затвердили бюджет Розівської селищної територіальної громади на 2022 рік. Загальний ресурс бюджету селищної територіальної громади з урахуванням власних (закріплених) доходів загального фонду, цільових трансфертів з державного та обласного бюджетів та надходжень спеціального фонду – 98 492,030 тис. грн.

11:20 29.12.2021

В Розівській територіальній громаді відбувся семінар з фізичними особами-підприємцями щодо застосування ПРРО /РРО

В Розівській територіальній громаді відбувся семінар з фізичними особами-підприємцями щодо застосування ПРРО /РРО

Пологівські податківці  провели семінар з фізичними особами-підприємцями Розівської територіальної громади, під час якого проінформували присутніх про новації, що очікують суб'єктів господарювання у сфері застосування PPO з початку 2022 року.

09:30 29.12.2021

Новини Мінцифри

Новини Мінцифри

Ми підібрали для вас найцікавіші новини Мінцифри за тиждень та корисні освітні заходи, які стануть у нагоді.

09:00 29.12.2021

Увага! Пряма лінія!

Увага! Пряма лінія!

У вівторок 4 січня 2022 року відбудеться пряма телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме перший заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації, Шустов Володимир Володимирович. Звертатись з 13.00 до 14.00 за телефоном 0-800-503-508. Всі дзвінки безкоштовні.

08:12 29.12.2021

До уваги осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування Розівської селищної територіальної громади!

До уваги осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування Розівської селищної територіальної громади!

Юридичний відділ Розівської селищної ради інформує, що відповідно до  пункту 5 частини першої статті 12, частини першої статті 45, статті 46 Закону України «Про запобігання корупції» з  01.12.2021 року набрали чинності декілька Наказів Національного агентства з питань запобігання корупції, а саме:

16:00 28.12.2021

ПРО ПРИСВОЄННЯ ПОЧЕСНОГО ЗВАННЯ УКРАЇНИ “МАТИ-ГЕРОЇНЯ”

ПРО ПРИСВОЄННЯ ПОЧЕСНОГО ЗВАННЯ УКРАЇНИ “МАТИ-ГЕРОЇНЯ”

14 грудня 2021 року Указом Президента України №655/2021 за зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їх всебічного розвитку, материнську самовідданість, 1010 українським жінкам було присвоєне почесні звання «Мати-героїня», в Запорізькій області  звання було присвоєно 12 жінкам, одна із яких жителька нашої громади (селища Розівка), ФЕСЕНКО ЛЮБОВ АНАТОЛІЇВНА,  мати яка народила і виховує сімох дітей.

15:15 28.12.2021

Розівська громада отримала меблі для соціальних служб

Розівська громада отримала меблі для соціальних служб

Міністерством соціальної політики в межах реалізації проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», що фінансується Міжнародним банком реконструкції та розвитку згідно з Угодою про позику від 9 липня 2014 року, 27 вересня 2021 року підписано договір з ТОВ «АРТ-ПРОМ» щодо оснащення меблями територіальних громад, визначених наказом Міністерства соціальної політики України від 16.12.2020 № 815 «Про надання територіальним громадам технічного оснащення щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей».

14:40 28.12.2021

Новорічний турнір з волейболу в смт Кам'янка

Новорічний турнір з волейболу в смт Кам'янка

26 грудня в смт Кам’янка Пологівського району Запорізької області відбувся новорічний турнір з волейболу. В турнірі взяли участь чотири команди: «Гермес» (смт Кам’янка), «Позитив» (смт Кам’янка), «Прогрес» (смт Розівка) і «Гірняк» (м. Пологи). Змагання пройшли в напруженій та цікавій боротьбі. Команди «Гермес» (смт Кам’янка) та «Прогрес» (смт Розівка) виграли у своїх суперників з рахунками 2:0, тому саме вони і зустрілися у фіналі. Перша партія фінальної гри була за нашими гравцями, але на жаль в інших партіях перемогу здобули волейболісти команди «Гермес» (1:2 за командою з смт Кам’янка).   

13:15 28.12.2021

Відкриття Молодіжного центру ініціатив «ROZквіт»

Відкриття Молодіжного центру ініціатив «ROZквіт»

23 грудня з яскравого відкриття розпочалася робота Молодіжного центру ініціатив «ROZквіт», що знаходиться в приміщенні комунального закладу «центр культури та дозвілля». На заході були присутні селищний голова Світлана Нестеренко, заступник селищного голови Олена Тислицька, секретар селищної ради Наталя Брицька, секретар виконавчого комітету Наталя Гусєва, начальник відділу економічних відносин та інвестиційної політики Олена Іванина, начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Сергій Яновський, депутати селищної ради Наталя Будник та Володимир Поворозник, помічник-консультант народного депутата України Олександра Пономарьова – Володимир Попов, представники молодіжної ради та активна молодь нашої громади.

10:32 25.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь