Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

«Голокост – вічний урок людства»

«Голокост – вічний урок людства»

Під такою назвою пройшов тематичний захід, присвячений дню пам’яті жертв Голокосту, на якому були присутні  працівники ЦКД, музею та центральної бібліотеки.

14:46 27.01.2022

27 СІЧНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

27 СІЧНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

Сьогодні в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту.  Цей День проголошений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року, співавторами якої виступили 100 держав, в пам’ять про жертв нацистського терору під час Другої світової війни. Дата 27 січня обрана не випадково: саме цього дня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили в’язнів найбільшого гітлерівського концтабору смерті Аушвіц-Біркенау неподалік польського Освенціма. 

10:13 27.01.2022

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Cьогодні, 26 січня, свій День народження святкує директор КНП «Розівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Розівської селищної ради – ЯЛОВЕЦЬ ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ.

09:00 26.01.2022

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.

14:37 25.01.2022

ЗМАГАННЯ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

ЗМАГАННЯ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

У суботу 22 січня на базі Розівського закладу загальної середньої освіти № 2 пройшли змагання з настільного тенісу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Розівської селищної ради, у яких взяли участь п’ять команд юних тенісистів. Змагання проходили видовищно, цікаво і напружено.

14:19 24.01.2022

21 січня в Центрі культури і дозвілля відбувся тематичний концерт «Соборність України – соборність наших душ», присвячений Дню Соборності України.

21 січня в Центрі культури і дозвілля відбувся тематичний концерт «Соборність України – соборність наших душ», присвячений Дню Соборності України.

На святі були присутні представники місцевої влади, працівники установ та організацій, працівники культури. У заході взяли участь учасники художньої самодіяльності: хор працівників культури, солісти – Олександр Кумуржі, Олена Барзенкова, Олена Черняк, хореографічний колектив «Едельвейс» (БДТ), фольклорний колектив «Вербиченька». Символічним був фінал святкового концерту, присутні заходу створили «живий ланцюг»,  як  символ нашої єдності, єдності наших помислів та думок.

14:09 24.01.2022

Планові роботи по обслуговуванню електричних мереж протягом січня 2022 року

Планові роботи по обслуговуванню електричних мереж протягом січня 2022 року

Повідомляємо Вас, що протягом січня 2022 року  по Розівському району Пологівського МРРЕМ з метою підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів будуть виконуватись планові роботи по обслуговуванню електричних мереж в наступні терміни за адресами:

09:00 24.01.2022

Шановні жителі та гості Розівської селищної територіальної громади!  Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України!

Шановні жителі та гості Розівської селищної територіальної громади! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України!

22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію українського народу як свято національної єдності. Цей день є символом об’єднання України. Він стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність та монолітність української нації. Адже саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – сильної й високорозвиненої, духовно багатої, вільної й демократичної, європейської України.

15:00 21.01.2022

Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців!

20 січня 2022 року відбувся захист проєктів соціальної дії від громад Запорізької області. Всього на обласному пітчингу в рамках проєкту «Активні громадяни» було представлено 12 проєктних заявок. За результатами онлайн голосування та оцінками членів журі 21 січня оголошено 8 переможців, серед яких два проєкти від Розівської громади, а саме Благоустрій простору для відпочинку «Зелена мрія» с. Азов ( менеджер проєкту Ксенія Камінська) та Football Hubs «Forward» смт Розівка, Розівський ЗЗСО №2 (менеджер проєкту Ганна Бузинко).

14:50 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь