A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Новини служби зайнятості

До уваги роботодавців!

Нагадуємо, що до 01 лютого 2022 року роботодавцям - юридичним особам, необхідно звітувати про виконання квоти з працевлаштування осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштування (ч.1 ст.14 Закону України «Про зайнятість населення»).

09:52:55 12.01.2022

Реєстрація в службі зайнятості Відповідаємо на запитання

Коли після звільнення з роботи необхідно зареєструватися у центрі зайнятості? Чинним законодавством не встановлені граничні терміни реєстрації особи в Державній службі зайнятості після факту звільнення з роботи. Водночас військовослужбовці (окрім військовослужбовців строкової служби) для прирівнювання до страхового стажу строку проходження служби до запровадження страхування на випадок безробіття у разі звільнення зі служби за станом здоров’я, у зв’язку із скороченням штатів або проведення організаційних заходів без права на пенсію повинні зареєструватися в установленому порядку в державній службі зайнятості упродовж місяця з дати взяття їх на облік у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, а для інших осіб – з дня звільнення.

10:50:57 10.01.2022

9 тисяч мешканців громад Запорізької області отримали послуги служби зайнятості

Запорізьким обласним центром зайнятості налагоджено тісну співпрацю з  об’єднаними териториальними громадами Запорізької області. З метою презентації соціальних послуг в громадах створено 64 виїзних  робочих  місця для фахівців центрів зайнятості. За 11 місяців 2021р. здійснено 800 виїздів, охоплено послугами служби зайнятості майже 9 тисяч осіб. Так, відвідуючи ОТГ, представник центру зайнятості надає консультації  з приводу законодавства про зайнятість, ознайомлення з актуальними вакансіями, можливістю підвищення кваліфікації, участі в оплачуваних громадських роботах, та інші. 

11:03:36 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь