Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Новини служби зайнятості

До уваги роботодавців!

Нагадуємо, що до 01 лютого 2022 року роботодавцям - юридичним особам, необхідно звітувати про виконання квоти з працевлаштування осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштування (ч.1 ст.14 Закону України «Про зайнятість населення»).

09:52:55 12.01.2022

Реєстрація в службі зайнятості Відповідаємо на запитання

Коли після звільнення з роботи необхідно зареєструватися у центрі зайнятості? Чинним законодавством не встановлені граничні терміни реєстрації особи в Державній службі зайнятості після факту звільнення з роботи. Водночас військовослужбовці (окрім військовослужбовців строкової служби) для прирівнювання до страхового стажу строку проходження служби до запровадження страхування на випадок безробіття у разі звільнення зі служби за станом здоров’я, у зв’язку із скороченням штатів або проведення організаційних заходів без права на пенсію повинні зареєструватися в установленому порядку в державній службі зайнятості упродовж місяця з дати взяття їх на облік у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, а для інших осіб – з дня звільнення.

10:50:57 10.01.2022

9 тисяч мешканців громад Запорізької області отримали послуги служби зайнятості

Запорізьким обласним центром зайнятості налагоджено тісну співпрацю з  об’єднаними териториальними громадами Запорізької області. З метою презентації соціальних послуг в громадах створено 64 виїзних  робочих  місця для фахівців центрів зайнятості. За 11 місяців 2021р. здійснено 800 виїздів, охоплено послугами служби зайнятості майже 9 тисяч осіб. Так, відвідуючи ОТГ, представник центру зайнятості надає консультації  з приводу законодавства про зайнятість, ознайомлення з актуальними вакансіями, можливістю підвищення кваліфікації, участі в оплачуваних громадських роботах, та інші. 

11:03:36 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь