Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Участь у тренінгу «Законодавство щодо соціальної та правової підтримки заручників та їхніх родин: практичне застосування»

Дата: 31.05.2024 11:47
Кількість переглядів: 143

Фото без описуФото без опису

Фахівці Розівської СВА та Розівської селищної ради 30 травня відвідали тренінг «Законодавство щодо соціальної та правової підтримки заручників та їхніх родин: практичне застосування», який відбувся в м. Запоріжжя.

Захід було організовано ГО «Об’єднання родичів політв’язнів Кремля». Це неполітичний громадський рух, який бореться за звільнення рідних, що потрапили за московські грати з політичних мотивів.

Перед присутніми виступив Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Запорізькій області Михайло Волков.

Керівниця юридичного напрямку Об’єднання Катерина Левченко та документатор Об’єднання Дмитро Вахненко ознайомили присутніх з  процедурою встановлення факту: член сім’ї особи, що перебуває в ув’язненні та звільнена з ув’язнення особа. Розповіли який потрібен пакет документів, про державні органи та організації, що сприяють встановленню факту, та про те як отримати допомогу.

Якщо ви або ваші рідні потребують юридичного супроводу/консультацій щодо отримання допомоги від держави, оформлення пакета документів тощо,  заповніть коротку форму за QR-кодом або за посиланням та фахівці команди «Об’єднання родичів політв’язнів Кремля» обов’язково зв’яжеться з вами.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь