A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Проєкт «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України»

Дата: 09.11.2021 14:52
Кількість переглядів: 285

Фото без описуПродовжується співпраця Розівської селищної ради з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України». У проекті беруть участь 4 заклади та установи соціальної інфраструктури. Вони отримують рекомендації щодо здійснення необхідних заходів з ефективного утримання будівель.

Наразі, ведеться робота з розробки стратегій технічної експлуатації об'єктів соціальної сфери як громади в цілому, так і окремих закладів: Розівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів, Новозлатопільського НВК та Розівського ясла/садка «Сонечко». Основним завданням розробки стратегій є обґрунтування можливості і економічної доцільності переходу на інші більш прогресивні (інтенсивні) форми організації процесу експлуатації нерухомого майна закладів громади.

Партнерами проєкту – компанією «Delta Projektconsult», яка діє за дорученням Проекту GIZ, було попередньо проведено детальний огляд реального стану будівель, а також в онлайн-форматі, надається вичерпна консультативна допомога учасникам в розробці стратегічних документів з експлуатаційного утримання майна.

Крім цього, в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини, надається обладнання та інвентар закладам, що беруть участь в проекті, задля покращення умов експлуатації. Зокрема, учасники вже отримали та мають можливість користуватись сучасною побутовою технікою – холодильниками, бойлерами, пральними машинами та швейною машинкою, електром'ясорубкою. Найближчим часом будуть встановленні побутові кондиціонери. Сучасне та енергоефективне обладнання дозволить закладам покращити ефективність та комфортність управління майном.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь