Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Розівської селищної ради

Дата: 01.07.2021 11:21
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

Шановні жителі Розівської об'єднаної територіальної громади!

Робоча група з розробки Стратегії розвитку Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області на період до 2027 року за підтримки експертів регіонального розвитку Програми «U-Lead з Європою» в Запорізькій області підготувала проєкти  Стратегії  розвитку Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області на період до 2027 року та Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області на період до 2027 року.    

 З 20.07.2020  по 17.08.2020 року,  відповідно до розпорядження селищного голови від 15.07.2020 № 125 «Про проведення громадського обговорення проєкту Стратегії  розвитку Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області на період до 2027 року та Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області на період до 2027 року»  проводиться громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку та Плану заходів на 2021-2023 роки з її реалізації . 

Ми звертаємося до усіх зацікавлених сторін, усієї спільноти з проханням ознайомитися з документом і надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проекту Стратегії розвитку та Плану заходів.

З проєктами документів можна буде ознайомитися у відділі економічних відносин та інвестиційної політики селищної ради та на офіційному сайті селищної ради в розділі «Стратегія розвитку Розівської селищної ради» за посиланням.

Просимо Вас до 17.08.2020 року в письмовому вигляді або на електронну адресу rozovka_otg@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси проживання, контактного номеру телефону та зазначення Вашої думки щодо проектів Стратегії розвитку та плану заходів на 2021-2023 роки з її реалізації.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою з розробки Стратегії розвитку у єдиний документ, та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь