Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Інформація для військовослужбовців/військовослужбовиць, ветеранів/ветеранок АТО/ООС,УБД, а також їх рідних

“ВИСТОЯТИ ЛЕГШЕ РАЗОМ”: МОМ ЗА СПРИЯННЯ МІНВЕТЕРАНІВ ЗАПУСКАЄ КАМПАНІЮ ПРО ВАЖЛИВІСТЬ ПІДТРИМКИ ВЕТЕРАНІВ, ЧЛЕНІВ ЇХНІХ СІМЕЙ ТА РОДИН ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ

Бути уважнішими одне до одного й до власних емоцій закликає кампанія “Вистояти легше разом” від Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, Міністерства у справах ветеранів України та агенції Plusone social impact.

09:01:05 30.10.2023

Як ветерану безоплатно отримати психічну допомогу

У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам, як за Програмою медичних гарантій отримати психічну підтримку, консультації необхідних лікарів-спеціалістів, безоплатні або з частковою доплатою ліки при розладах психіки та поведінки, а також амбулаторне і стаціонарне лікування.

10:10:11 27.10.2023

Український ветеранський фонд - платформа розвитку ветеранських можливостей.

Український ветеранський фонд — платформа розвитку ветеранських можливостей. Це установа у сфері управління Міністерства у справах ветеранів України, яка працює для ветеранів і їхніх родин. А поки ветерани знову захищають Україну на фронті і захищають майбутнє України — ветеранський фонд турбується про їхнє завтра!

11:04:10 24.10.2023

Родинам захисників!

Важливо, щоб рідні та близькі наших Воїнів були впевнені у їх безпеці та не перебували в невідомості. Тому, аби уникнути зайвих хвилювань пропонуємо Вашій увазі кілька важливих порад від Міністерства оборони України.

11:08:56 21.09.2023

Інформація щодо підтримки військовослужбовців, учасників бойових дій потерпілих внаслідок російської агресії та війни в Україні зареєстрованих на території Розівської селищної територіальної громади, а також їх рідних.

      Розпорядженням  начальника  Розівської  селищної  військової  адміністрації № 39 від 05.07.2023 р. затверджено Селищну Програму "Підтримка військовослужбовців, учасників бойових дій потерпілих внаслідок російської агресії та війни в Україні, зареєстрованих  на території Розівської селищної територіальної громади, а також їх рідних на 2023-2025 роках», якою передбачені: 

08:05:16 20.09.2023

Про проєкт е-Ветеран!

Проєкт е-Ветеран  -  це система на базі Єдиного державного реєстру ветеранів війни. 

13:03:25 19.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь