A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Головне управління Державної податкової служби у Запорізькій області

Пологівські, кам’янські та розівські платники спрямували до держбюджету понад 350 мільйонів гривень

За 2021 рік пологівські, кам’янські та розівські платники податків спрямували до державної скарбниці 350 мільйона 304 тисячі гривень.  Лише у грудні 2021 року державний бюджет поповнено на 24 мільйона гривень. Про це повідомила начальниця Пологівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Запорізькій області Світлана Бруй. Так, пологівські суб'єкти господарювання перерахували 218 мільйонів, кам’янські – 98 мільйонів, розівські – 34 мільйона.

09:13:08 19.01.2022

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ-ФІЗИЧНИХ ОСІБ!

З метою оперативного інформування суб’єктів господарювання-фізичних осіб щодо особливостей використання РРО у 2022 році, на наступному тижні планується проведення тематичного вебінару фахівцями Головного управління ДПС у Запорізькій області. Для максимального охоплення усіх зацікавлених підприємців та надання вичерпних відповідей на запитання необхідно надати актуальні питання, які виникають у платників податків, громадських організацій, громад території обслуговування під час здійснення діяльності. Дату та час проведення вебінару буде повідомлено додатково. Питання надати До 14 січня 2022 року в довільній формі на  електронну адресу Пологівської ДПІ ГУ ДПС у Запорізькій області dpi0815@meta.ua

10:17:36 12.01.2022

Пологівські, кам’янські та розівські власники та користувачі земельних ділянок поповнили місцеві бюджети на 77 мільйонів гривень плати за землю

Протягом 2021 року власники та користувачі земельних ділянок, які перебувають на обліку в Пологівській ДПІ, перерахували до місцевих бюджетів 77 мільйонів гривень плати за землю. Як повідомила начальниця Пологівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Запорізькій області Світлана Бруй, значну частину надходжень сплатили юридичні особи – 59 мільйонів. Від фізичних осіб надійшло 18 мільйонів гривень плати за землю.

10:13:07 12.01.2022

Роз’яснення законодавства

Увага! У 2022 році сплата податків і зборів до Державного бюджету здійснюється на нові рахунки. Пологівська ДПІ ГУ ДПС у Запорізькій області повідомляє, що з 01 січня 2022 року Державною казначейською службою України змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів до Державного бюджету. Оновлені реквізити бюджетних рахунків розміщені на сайті ГУ ДПС у Запорізькій області у розділі «Бюджетні рахунки» (zp.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/). Звертаємо увагу платників податків, що кошти, сплачені з 01.01.2022 на старі рахунки не будуть зараховуватись Казначейством, а повертатимуться платникам як нез’ясовані платежі.

10:37:23 05.01.2022

Інформація ГУ ДПС у Запорізькій області від 29 грудня 2021 року

На Пологівщині відбулася онлайн-нарада на платформі ZOOM з головами територіальних громад Нещодавно під керівництвом голови Пологівської районної державної адміністрації Артура Крупського проведено онлайн-нараду з головами територіальних громад. У заході прийняла участь начальниця Пологівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Запорізькій області Світлана Бруй.

09:34:03 29.12.2021

Матеріали семінару «Використання в практичній діяльності вимог законодавства про застосування РРО та програмних РРО»

Матеріали з семінару для суб'єктів господарювання на тему «Використання в практичній діяльності вимог законодавства про застосування РРО та програмних РРО»

16:05:44 28.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь