Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Cьогодні, 4 липня, свій День народження святкує директор комунального закладу «Розівський краєзнавчий музей» Розівської селищної ради

09:00 04.07.2021

Тренінг «Як писати заявки на грант? Основи проєктного дизайну»

Тренінг «Як писати заявки на грант? Основи проєктного дизайну»

Навчання – це завжди корисно та захопливо, особливо коли ти обмірковуєш ідею проєкту та маєш багато запитань. Тож для роз'яснення правильного розуміння та заповнення заявки на конкурс проектів соціальної дії, який буде оголошено вже зовсім скоро,  1 липня 2021 року відбувся перший навчальний онлайн  тренінг, який проведено Фондом «Об'єднання» за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні в рамках Transition Promotion Program . Тема тренінгу «Як писати заявки на грант? Основи проєктного дизайну» кваліфікованими спікерами тренінгу розкрита доступно та цікаво. Велику увагу було приділено розкриттю поняття про проект соціальної дії, формуванню мети, основних завдань та заходів проекту, складанню бюджетного розділу.

15:39 02.07.2021

Семінар-навчання з діловодами 2 липня 2021 року

Семінар-навчання з діловодами 2 липня 2021 року

2 липня 2021 року в приміщенні селищної ради пройшов семінар-навчання з діловодами загального відділу з питань організації роботи, звернень громадян та забезпечення діяльності виконавчого комітету селищної ради.

13:00 02.07.2021

"НІ" - ШТУЧНИМ КВІТАМ!

"НІ" - ШТУЧНИМ КВІТАМ!

Про шкоду штучних квітів в останні роки не задумувався та не говорив хіба лінивий. Коли одні сортують сміття і відмовляються від поліетилену, інші, не звертаючи уваги ні на що, в поминальні дні знову і знову несуть на могили своїх рідних штучні квіти, не замислюючись про їх шкоду. Але люди попри здоровий глузд, суттєві фінансові витрати, складнощі закупівлі квітів в зв'язку з карантином все одно купують СМІТТЯ у вигляді штучних квітів в поминальні дні.

11:11 05.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь