Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Участь у Форумі «Нові сенси і бачення розвитку громад Запорізького регіону, які постраждали від російської агресії»

Дата: 28.06.2024 11:10
Кількість переглядів: 73

Фото без описуФото без опису

Працівники Розівської селищної військової адміністрації та Розівської селищної ради  27 червня взяли участь у Форумі «Нові сенси і бачення розвитку громад Запорізького регіону, які постраждали від російської агресії». Акцент був зроблений  на відновленні об'єктів з урахуванням енергоефективності, збереженні кадрового потенціалу та створенні надійної енергетичної системи. До учасників заходу звернулися представники  Міністерства розвитку громад, територій та  інфраструктури України, Запорізької облдержадміністрації, представники дипломатичних місій та міжнародних організацій, експерти, представники територіальних громад регіону.

Проведенню Форуму передувало навчання за Проєктом USAID "Демократичне врядування на Сході" , проведений за підтримки Запорізької обласної державної адміністрації, метою якого було ознайомити  представників органів місцевого самоврядування з методами міського планування, залучення до розробки планів відновлення громадськості, врахування гендерної рівності у післявоєнній розбудові. 

Навчання пройшло  п’ять працівників нашої громади, які отримали Сертифікати про успішне проходження тренінгової програми з планування розвитку та управління відновленням громад Запорізького регіону 18 березня – 10 квітня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь