Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

РОЗКВІТ 2023

Дата: 19.04.2024 13:17
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

В червні 2023 року була створена Громадська організація «РОЗКВІТ 2023», яка  об’єднала активних, цілеспрямованих громадян з числа внутрішньо переміщених осіб Розівської громади у місті Запоріжжя. Членів громадської організації об’єднала ідея створення простору для спілкування, допомоги один одному, особистісного розвитку, підтримання людей, які опинились у скрутних обставинах,  організації психологічних тренінгів та психологічного розвантаження, тощо.

Втілити мрію у реальність вдалось завдяки Конкурсу суспільно-важливих проєктів на підтримку громад: Київської , Сумської, Херсонської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Запорізької областей, який проводила Благодійна організація «Українська освітня платформа» в рамках реалізації благодійного проєкту «Забезпечення впровадження більш відповідального , спрямованого на людей та ефективного підходу до кризи в Україні через місцеве керівництво, інновації, співпрацю між агентствами та процес навчання дією від DanChurchAid», в якому ГО «РОЗКВІТ2023» взяла участь і здобула перемогу, подавши проєкт «Перші кроки – нові можливості».

Умовою участі у конкурсі  було співфінансування в розмірі 20%, від суми гранту. Ідея про створення своєрідного ХАБу була підтримана керівництвом громади, яке погодилось розглянути можливість фінансування оренди приміщення з бюджету селищної територіальної громади, тим самим  надавши підтримку як громадській організації, так і жителям Розівської громади які були вимушені тимчасово переміститися до міста Запоріжжя.

Таким чином було створено центр спільнототворення «Свої Поруч», який розпочав свою роботу і вже проводить заходи як з малечею, так і з дорослим населенням. Планується проведення майстер класів, тренінгів, навчально-розвиваючих занять та ігрових конкурсів.

ГО «РОЗКВІТ2023» запрошує внутрішньо переміщених осіб з території Розівської громади до активної участі у заходах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь