Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

На спеціальній нараді МінРеінтеграції розглянули питання коридору «Колотилівка – Покровка»

Дата: 25.10.2023 11:59
Кількість переглядів: 138

Евакуацію з ТОТ через Сумську область обговорили сьогодні на нараді під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Фото без опису

Для евакуйованих створено пункти тимчасового перебування в одному з прикордонних поселень Сумщини й у місті Суми. Там можна перепочити, отримати допомогу та дізнатись усю необхідну інформацію для подальшого переміщення.

У прикордонному поселенні ДСНС розгорнула стаціонарний «Пункт незламності». Віцепремʼєрка Ірина Верещук наголосила на необхідності удосконалити й підсилити там укриття.

Особливу увагу приділили питанню виплат грошової допомоги евакуйованим одразу у зазначених гуманітарних хабах.

Також важливим питанням стало залучення Міжнародного Комітету Червоного Хреста до забезпечення транспортування людей, зокрема маломобільних осіб, похилого віку та дітей.

Порушили питання додаткових маршрутів до Полтави й Дніпра. Наразі опрацьовуються питання фінансування вказаних додаткових транспортних маршрутів.

Нагадаємо, евакуюватися можна із домашніми улюбленцями. Фото без опису У пунктах прийому створені умови для перебування з домашніми улюбленцями. До зимового періоду для них планується побудувати спеціальне місце.

З питань евакуації потрібно звертатися за телефоном гарячої лінії Сумської ОВА: (0542) 77-99-55 або на цілодобову гарячу лінію Мінреінтеграції: 15-48. Для повідомлень через месенджери WhatsApp/Telegram/Viber діє номер: (096) 078-84-33.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь