Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

З 1 вересня! З Днем знань!

Дата: 01.09.2023 09:12
Кількість переглядів: 144

1 вересня в Україні традиційно відзначають День знань. На жаль, і у 2023 році навчальний процес в школах розпочинається в умовах воєнного стану. Щиро дякуємо нашим Збройним силам, завдяки мужності яких, діти продовжують навчатися в українських закладах освіти. Віримо, що вже наступного року у всіх школах нашої країни на перервах звучатиме дзвінкий дитячий сміх, а не сигнали повітряної тривоги.   Фото без опису

В першу чергу хочеться привітати зі святом учнів, бо вони у нас найкращі! Нехай ваше шкільне життя, незважаючи ні на що, буде сповнене яскравих відкриттів та радісних зустрічей. Не бійтеся труднощів — вони роблять вас сильнішими! Знання – це скарб, який ніхто не зможе у вас відібрати. Нехай новий навчальний рік принесе гарні та незабутні моменти. Вам відкриються нові горизонти, а прагнення знань допоможе подолати будь-які перепони! 

Шановні батьки! Щиро вітаємо вас із Днем знань! Бажаємо, щоб ваші діти були справжньою гордістю, щоб кожен з них відкривав свої індивідуальні здібності і таланти, а ви завжди підтримували їх і допомагали у всьому. Нехай цей навчальний рік принесе всім тільки добрі емоції, великі успіхи, гарний настрій і радість! Хочемо побажати вам терпіння і розуміння.

І звичайно, вітаємо зі святом наших педагогів! Ваша віддана праця — справжнє джерело мудрості для нових поколінь. Бажаємо, щоб кожен день зустрічав Вас радістю та задоволенням від досягнень учнів! Нехай Ваша праця продовжить надихати, а терпіння та знання — змінювати на краще багато юних життів. Нехай новий навчальний рік буде сповнений вдячних посмішок учнів! Дякуємо за Ваш внесок у майбутнє наших дітей та нашої країни!

З 1 вересня! З Днем знань!  Разом до ПЕРЕМОГИ !!!

 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь