Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Зі святом останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2023 10:00
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Сьогодні завершуються заняття 2022-2023 навчального року. Це був по-своєму важкий навчальний рік. Страшним лихом і незагойними ранами увірвалась у наше життя війна. Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшенний період нашої історії. Але незважаючи на труднощі, ми всі разом з ними впоралися! Попри повітряні загрози та аварійні знеструмлення, наші діти змогли отримати необхідні знання! Сьогодні молодь стає тією частиною нашої країни, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє вільної незалежної України.  

Дорогі випускники, вітаємо вас із закінченням школи! Ви вже зовсім дорослі – 11 років наполегливого ​​навчання тепер позаду, і ви можете сміливо рухатися вперед до вищих знань, розвиваючи свої якості самостійно. Нехай ніякі труднощі не лякають вас, тому що немає таких проблем, які неможливо вирішити. Бажаємо нових відкриттів, радісних перемог, підкорення нових висот! Нехай наступний життєвий шлях буде гідним, цікавим та захоплюючим, а поруч будуть вірні друзі та доброзичливі люди. Впевнено йдіть до цілей, реалізовуйте можливості, домагайтеся дивовижних результатів! Нехай кожен з вас знайде своє покликання, ваші мрії збуваються, а життя приносить радість та задоволення. Бажаємо вам успіхів у дорослому житті, любові, щастя, гармонії та найважливіше МИРУ. Перед вами є важливе завдання – піднімати та відбудовувати Україну після нашої перемоги. Зараз вам потрібно робити вибір професії і визначати, як саме ви будете корисні нашій державі. Бажаємо впевнено ступити назустріч наступному життєвому етапу! Нехай від школи залишаться лише теплі спогади, а майбутнє буде новою захоплюючою пригодою. 

Вітаємо всіх інших здобувачів освіти нашої громади з останнім дзвоником! Бажаємо вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Дорогі батьки, також вітаємо і вас з останнім дзвоником, адже в цей непростий рік докладено чимало ваших старань і зусиль. Дякуємо вам за допомогу і підтримку, за те, що ми разом з вами пройшли цей шлях.

Шановні педагоги! Важко в двох словах розповісти про те, як ми всі вдячні вам за довгі роки навчання. Учитель – непроста професія, яка вимагає не тільки вагомого багажу знань а й уміння працювати з різними характерами, направляти знання учнів в потрібне русло. Дозвольте побажати вам миру та простого, але яскравого і міцного людського щастя! Сьогодні, від щирого серця дякуємо вам і бажаємо довгих років життя, міцного здоров’я і вдячної роботи з новими учнями! Дякуємо вам за знання, отримані нашими дітьми, відповідальність і доброту!

Зичимо дружній освітянській родині добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках та нових звершень. Пам’ятайте, що разом ми все подолаємо та переможемо заради майбутнього дітей!

Все буде Україна!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь