A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Депутати Розівської селищної ради підтримали об’єднавчу ініціативу Президента України

Дата: 17.02.2022 16:32
Кількість переглядів: 790

Сьогодні відбулося позачергове засідання сесії Розівської селищної ради  VIII скликання. Депутати селищної ради приєдналися до звернення щодо підтримки зусиль Президента України Володимира Зеленського з вирішення безпекової ситуації. Звернення, під час позачергової XХ сесії, зачитала секретар постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, законності, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики.

«І наша влада, і провідні світові лідери докладають максимум зусиль для того, щоби врегулювати ситуацію політико-дипломатичним шляхом. Свідчення тому – десятки перемовин на найвищому рівні, що відбулися протягом останніх кількох тижнів», - заначила депутатка.

У зверненні всі політичні сили закликають до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску, не розхитувати політичну ситуацію всередині країни. А також не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки.

«Ми просимо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові. Водночас громадяни мають продовжувати працювати, не змінювати свій звичайний спосіб життя – це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже, і можливість Збройних сил захищати Україну так, як потрібно, і стільки, скільки потрібно», - сказано у документі.

Також депутати внесли зміни та доповнення до цільової програми «Призовна дільниця, мобілізаційна підготовка та  територіальна оборона» на 2020-2024 роки, затвердженої рішенням Розівської селищної ради від 27.03.2020 № 10 (зі змінами), передбачивши фінансування заходів з функціонування  територіальної оброни Пологівського району (116 батальйон ТрО ЗСУ) в/ч А7282 у сумі 91,000 тис.грн.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь