Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Демографічна ситуація в Розівській громаді

Дата: 19.01.2022 12:56
Кількість переглядів: 272

Фото без описуВже протягом досить значного періоду в Україні, зокрема, і в Розівській  громаді, спостерігається така тенденція, як перевага смертності над народжуваністюЗа 2021 рік наша громада поповнилася новими громадянами, тепер в нас  зростає ще 50 маленьких жителів, які своєю появою ощасливили батьків, рідних і, зокрема, всіх нас. Щодо новостворених сімей, то повірили в своє кохання та в священність подружнього союзу й виявили бажання офіційно зареєструвати шлюб – 22 пари. Та  маємо, на жаль, зовсім невтішні новини, 2021 року померло майже в три рази більше жителів громади, а ніж народилося, а це – 165 людей. За причинами смерті, згідно статистичних даних, перше місце посіли хвороби системи кровообігу(56,9% від усієї кількості померлих), друге – новоутворення (10,7%), третє – коронавірусна інфекція COVID-19 (10,6%).

Ось такі показники маємо за 2021 рік. Та все ж сподіваємося, що демографічна ситуація в громаді зміниться на краще та принесе більше радісних новин у наші родини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь