A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Щодо оформлення державних соціальних допомог, пільг та субсидій у 2022 році

Дата: 17.01.2022 10:48
Кількість переглядів: 201

Відділ соціального захисту населення Розівської селищної ради приймає громадян для оформлення всіх видів державних соціальних допомог, пільг та субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого пічного побутового палива за адресою: смт. Розівка, вул. Каштанова, 14, кабінет №3. Нагадуємо! Для оформлення допомог при собі мати оригінали документів членів домогосподарства, документи на домогосподарство, договори або квитанції за оплату житлово-комунальних послуг (по одній на кожен вид послуги). Для запобігання черг, прийом громадян за попереднім записом.  Для попереднього запису можна звертатись особисто або відбувається за номером телефону відділу 99-0-64 (0616299064 з мобільного).

Так, з початку року для призначення державних соціальних допомог  прийнято 13 заяв, для призначення пільг - 9, для призначення житлових субсидій – 68, інших заяв соціального характеру – 9. Проведено 10 обстежень матеріально-побутових умов проживання сімей та складено  відповідні акти.

 

Прийнято 8 заяв для обслуговування громадян Центром надання соціальних послуг. Зроблено запити для отримання необхідної інформації та по 5 заявам проведено розрахунки середньомісячного сукупного доходу громадян, у результаті прийнятого рішення про надання соціальних послуг, всі 5 заяв передано для обслуговування Центру на безоплатній основі.

 

Також, нагадуємо, що для оформлення документів можна звертатися до відділу «Центр надання адміністративних послуг» (за адресою: смт. Розівка, вул. Зелена, 13, (2 поверх, направо), а  в старостинських округах - за адресою місця знаходження адмінбудівлі старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь