A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту рішення Розівської селищної ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Розівської селищної територіальної громади в особі Розівської селищної ради та Примірного дого

Дата: 28.12.2021 14:18
Кількість переглядів: 307

ПОВІДОМЛЕННЯ  про оприлюднення проекту рішення Розівської селищної ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Розівської селищної територіальної громади в особі Розівської селищної ради та Примірного договору оренди нерухомого комунального майна»

 

Розробник регуляторного акту – Розівська селищна рада.

 

Проектом регуляторного акту затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Розівської селищної територіальної громади в особі Розівської селищної ради та Примірного договору оренди нерухомого комунального майна.

Адреса розробника: 70300, смт. Розівка, вул. Каштанова, 14, 

тел. 06162 97252, e-mail: rozovka_otg@ukr.net

 

Адреса спеціально уповноваженого органу: Державна регуляторна служба України, 01011 м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, тел. 0442545673,  факс 0442854393, e-mail: inform@dkrp.gov.ua.

 

Проект розпорядження та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті  Розівської селищної ради: https://rozivska.gromada.org.ua/  у розділі «Підприємництво та регуляторна політика», підрозділ «Обговорення проєктів регуляторних актів».

 

Пропозиції та зауваження, відповідно цього проекту, від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  приймаються у письмовій формі протягом місяця з дня його опублікування.


Проєкт рішення «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Розівської селищної територіальної громади в особі Розівської селищної ради та Примірного договору оренди нерухомого комунального майна»

 

Акт повернення з оренди нерухомого/іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності.

 

Акт приймання-передачі в оренду нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Розівської селищної ради Запорізької області

 

ПРИМІРНИЙ ДОГОВІР про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого нерухомого майна та надання комунальних послуг орендарю

 

Форма ПРИМІРНОГО ДОГОВОРУ оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності


АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ до проекту рішення Розівської селищної ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Розівської селищної територіальної громади в особі Розівської селищної ради та Примірного договору оренди нерухомого комунального майна»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь