A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ПРО ПРИСВОЄННЯ ПОЧЕСНОГО ЗВАННЯ УКРАЇНИ “МАТИ-ГЕРОЇНЯ”

Дата: 28.12.2021 15:15
Кількість переглядів: 350

Фото без опису14 грудня 2021 року Указом Президента України №655/2021 за зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їх всебічного розвитку, материнську самовідданість, 1010 українським жінкам було присвоєне почесні звання «Мати-героїня», в Запорізькій області  звання було присвоєно 12 жінкам, одна із яких жителька нашої громади (селища Розівка), ФЕСЕНКО ЛЮБОВ АНАТОЛІЇВНА,  мати яка народила і виховує сімох дітей.

Почесне звання "Мати-героїня" присвоюється жінкам, котрі народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох  і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених, у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Материнство є найвищим покликанням жінки. Мати турбується про своїх дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло. Виростити одну дитину — непросто, а що казати про матерів, які народили і виховали п’ять і більше дітей.

Шановна Любов Анатоліївна! Вітаємо Вас з приємною подією та щиро бажаємо Вам та Вашим дітям побільше хороших, світлих днів, миру, міцного здоров’я, довголіття, благополуччя, родинного тепла, радості і поваги! Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи ту любов і тепло, з якими Ви їх зростили та виховали! -Низький уклін Вам і пошана наша Мати-героїня за недоспані ночі, за Ваш нелегкий труд, за материнську самовідданість, за зразкове виховання справжніх громадян нашої Держави!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь