Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Відкриття Молодіжного центру ініціатив «ROZквіт»

Дата: 25.12.2021 10:32
Кількість переглядів: 614

Фото без опису23 грудня з яскравого відкриття розпочалася робота Молодіжного центру ініціатив «ROZквіт», що знаходиться в приміщенні комунального закладу «центр культури та дозвілля». На заході були присутні селищний голова Світлана Нестеренко, заступник селищного голови Олена Тислицька, секретар селищної ради Наталя Брицька, секретар виконавчого комітету Наталя Гусєва, начальник відділу економічних відносин та інвестиційної політики Олена Іванина, начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Сергій Яновський, депутати селищної ради Наталя Будник та Володимир Поворозник, помічник-консультант народного депутата України Олександра Пономарьова – Володимир Попов, представники молодіжної ради та активна молодь нашої громади.

Молодіжний центр – це вільний простір для реалізації творчих, культурних та соціальних ініціатив молоді нашої громади, місце для навчань, втілення проектів, презентацій, майстер-класів, цікавих зустрічей та відпочинку.

Відкриття молодіжного центру розпочалося з національного Гімну України, після чого ведучі заходу запросили селищного голову Світлану Нестеренко та голову молодіжної ради Ганну Бузинко урочисто перерізати стрічку та офіційно відкрити оновлений сучасний молодіжний простір. Запашним короваєм  молодьпригостила всіх присутніх .

Ведучі заходу розповіли історію створення логотипу, девізу молодіжного центру та з якими труднощами зіткнулися при нанесенні флуоресцентної фарби. Після короткого інформаційного ознайомлення зі складовою молодіжного центру, до всіх присутніх звернулася селищний голова Світлана Нестеренко. Вона привітала всіх присутніх з такою визначною подією для нашої громади та подякувала всім, хто був причетний до створення такого сучасного, креативного простору.

Помічник народного депутата України Олександра Пономарьова – Володимир Попов теж привітав молодь з відкриттям центру, де вони зможуть втілювати свої творчі ідеї та проводити своє дозвілля. Від нардепа він вручив голові молодіжної ради Ганні Бузинко сертифікат на ноутбук.

На заході презентували склад та структуру молодіжної ради. Експертні групи представили напрямки за якими вони будуть працювати.

Ще однією приємною подією на відкритті молодіжного центру було вручення книги «Майбутнє Запорізького краю – талановиті діти». В цю книгу ввійшли й діти нашої громади. Керівник проєкту – вчитель навчальних класів Розівської ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів Тетяна Василівна Ковтун.

По завершенню офіційної частини заходу, для присутніх було організовано кава-паузу, після якої відбулась презентація клубу майстрів гри, де всі охочі мали змогу пограти в настільні ігри та поспілкуватися між собою.

Цей проєкт реалізовано завдяки  благодійному Фонду «Об’єднання» за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні  в рамках Програми розвитку локальних ініціатив в 2021 році, апарату та депутатам Розівської селищної ради. Також завдяки партнерам та спонсорам проекту стало можливим реалізувати та втілити в життя всі задуми нашої молоді, а саме завдяки Оксані Фішер, Леоніду Курочка, Івану Битка та звичайно ж завдяки бажанню та активній участі молоді нашої громади. Цей проєкт – це яскравий приклад, коли об’єднались молодь, бізнес, громада і влада.

Підтримка молодіжних ініціатив та створення умов для їх розвитку є одним з напрямків Стратегії розвитку Розівської територіальної громади на період до 2027 року https://rozivska-gromada.gov.ua/news/1637649420/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь