A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Святкова подорож у Запорізький цирк

Дата: 20.12.2021 15:11
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

19 грудня 2021 року в День Святого Миколая діти, які перебувають на обліку в службі у справах дітей виконавчого комітету Розівської селищної ради, відвідали Запорізький державний цирк, де відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки та представлена святкова вистава «Новорічні дива».

На початку вистави до дітей звернулися голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр СТАРУХ та начальник Служби у справах дітей облдержадміністрації Антоніна МАТВЄЄВА, які привітали маленьких глядачів з прийдешніми новорічними святами.

Артисти цирку в свою чергу подарували маленьким глядачам, дуже цікаву та захоплюючу програму. Майстерністю дивували повітряні гімнасти, акробати, еквілібристи, жонглери, дресировані поні та коти. Феєричною частиною вистави став атракціон за участю найнебезпечніших хижаків планети – лева та тигрів. Дресирувальники дивували глядачів не лише ефектними трюками та і своєю сміливістю, довірою до тварин, упевненістю, силою духа та умінням володіти собою, а величні, горді царі звірів, наче домашні кішки виконували всі команди та демонстрували небезпечні трюки. Родзинкою програми став символ 2022 року білий тигр, який граціозно та велично з’явився на арені цирку.

Діти отримали безліч позитивних емоцій та задоволення від захоплюючої новорічної програми, яку бурхливо обговорювали протягом всієї дороги додому. Також, після вистави усі дітлахи отримали солодкі подарунки.

Висловлюємо вдячність організаторам заходу Службі у справах дітей Запорізької облдержадміністрації за надання безкоштовних квитків на циркову виставу та Запорізькому обласному центру соціальних служб за солодкі подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь