Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

Дата: 20.12.2021 13:30
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якої є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально – психологічного клімату в родинах.

    

Так, протягом 13-17 грудня 2021 року Службою у справах дітей виконавчого комітету Розівської селищної ради проведено профілактичні рейди на територіях Солодководненського, Новозлатопільського старостинських округів та смт Розівки.

    

Під час рейдів було відвідано 13 родин, в яких виховується 25 дітей (з них 10 знаходиться на обліку Служби у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах).

    

За результатами рейдів, працівниками Служби, було складено акти обстеження умов проживання сімей, з батьками проведені бесіди щодо належного утримання і виховання дітей, попередження правопорушень серед дітей, дитячої бездоглядності та безпритульності, недопущення насильства в сім’ях. Батьки попереджені про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне утримання та виховання дітей.

    

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки або у відповідних випадках законні опікуни несуть основну відповідальність за виховання і розвиток дитини. Найкращі інтереси дитини є предметом їх основного піклування. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь