Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Свято Святого Миколая в Розівській громаді

Дата: 20.12.2021 14:05
Кількість переглядів: 344

Фото без описуНевпинно наближаються новорічні свята, запалюються святкові новорічні вогні. Вони завжди несуть з собою якісь особливі відчуття — казки, дива, надії на здійснення мрій, віру в найкраще.

День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших зимових свят, що сповнене теплом, турботою та любов’ю, пов’язане з милосердям і щедрістю. У цей день не тільки діти а й дорослі починають вірити в чудеса та здійснення мрій.

19 грудня у День Святого Миколая, відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки Розівської громади на площі біля будинку культури та дозвілля.

Працівники Розівського будинку культури підготували святкову розважальну програму. З великою радістю дітвора зустрічала Святого Миколая з Янголами, Зиму ну й звісно енергійну Чортивницю. Вони принесли з собою не тільки гарний настрій, але й солодкі подарунки. 

Навіть холод та вітер не завадив Святому Миколаю та всім охочим таки побачити яскраві вогні на новорічній красуні. Під радісні дитячі вигуки засяяла новорічна ялинка барвистими новорічними вогниками, котрі радуватимуть та підніматимуть святковий настрій жителів та гостей селища аж до Водохреща. Всі присутні діти отримали солодкі подарунки від Миколая.

Різдвяну танцювальну композицію подарували присутнім танцювальний колектив "Фенікс" Розівського будинку дитячої творчості (керівниця Юніана Карпова).

Гарний настрій був у всіх, і це зрозуміло – таке велике свято, а незабаром й Новий Рік!

Щиро дякуємо працівникам Будинку Культури за організацію цікавого свята, за море вражень і радості.

Окремі слова вдячності висловлюємо сім’ї  Юлії та Леоніда Курочки, Лілії Комар та Дмитру Михайлушко за сприяння у придбанні солодощів для дітлахів. Сердечно дякуємо вам за розуміння і допомогу, а також шлемо найтепліші вітання з Новим роком і Різдвом Христовим. Нехай усі життєві дороги ведуть вас до успіхів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь