A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Про затвердження Програми «Організація перевезення учнів, вихованців позашкільних та дошкільних закладів освіти, педагогічних працівників Розівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки»

Дата: 23.11.2021 10:49
Кількість переглядів: 180

 

Фото без опису

РОЗІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

шістнадцята сесія 

восьмого скликання

РIШЕННЯ

 

 23.11.2021                                      смт  Розівка                                        №12

     Пологівського району Запорізької області    

 

Про затвердження Програми «Організація перевезення учнів, вихованців позашкільних та дошкільних закладів освіти, педагогічних працівників Розівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки»

 

Керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26, п. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 75, 75-1, 91 Бюджетного кодексу України, відповідно до ст.ст. 13, 56  Закону України «Про освіту», ст. ст. 8, 20 Закону України «Про повну загальну середню освіту», з метою забезпечення ефективної дії механізму підвезення учасників освітнього процесу до навчальних закладів, враховуючи рекомендації постійних депутатських комісій з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, законності, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, Розівська селищна рада Пологівського району Запорізької області

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму «Організація перевезення учнів, вихованців позашкільних та дошкільних закладів освіти, педагогічних працівників Розівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки» (далі - Програма), що додається.

2. Передбачити асигнування на реалізацію Програми, виходячи із загального обсягу видатків на відповідні роки.

3. Відділу освіти, молоді, спорту та культури селищної ради прозвітувати про виконання Програми «Організація перевезення учнів, вихованців позашкільних та дошкільних закладів, педагогічних працівників Розівської селищної ради на 2021 рік» у І кварталі 2022 року.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, законності, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, та з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.

 

 

 Селищний голова                                                Світлана НЕСТЕРЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь