A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Установчі збори Молодіжної ради

Дата: 08.12.2021 16:20
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

3 грудня 2021 року в сесійній залі селищної ради відбулися установчі збори щодо формування складу Молодіжної ради при Розівській селищній раді.

Рішенням Розівської селищної ради від 29 жовтня 2021 року № 3 «Про утворення Молодіжної ради при Розівській селищній раді Пологівського району Запорізької області» створено Молодіжну раду, як постійно діючий консультативно-дорадчий орган при селищній раді.

Зазначимо, що такий консультативно-дорадчий орган із молодіжного представництва утворений для сприяння участі молоді у формуванні та реалізації молодіжної політики в територіальній громаді, активізації громадської позиції, налагодження ефективної взаємодії між молоддю та органами місцевого самоврядування.

На початку засідання з вітальним словом до молоді звернулась селищний голова Світлана НЕСТЕРЕНКО, яка подякувала за активну громадську позицію і запевнила у всебічній підтримці молодіжних ініціатив та проєктів.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Сергій ЯНОВСЬКИЙ наголосив на важливості діяльності і співпраці Молодіжної ради із профільним відділом, закладами освіти та культури.

Під час засідання шляхом відкритого голосування обрали склад Молодіжної ради. До складу Молодіжної ради входять: голова, заступник, секретар та члени Молодіжної ради.

Головою Молодіжної ради обрано – Ганну БУЗИНКО, заступником голови – Дениса ОСТРОВОГО, секретарем – Юлію ПІВНЕНКО, членами Молодіжної ради стали: Любов БАШУК, Ніна БРИЦЬКА, Нікіта БУДНИК, Катерина ГРИГОРЮК, Марина ІВАШКОВА, Катерина КОВАЛЕНКО, Аліна КОЩАВЦЕВА, Ольга КУЄВДА, Олександр ЛИТВИНЧУК, Єлизавета МАЛЬОВАННА, Тетяна МАНДРИКА, Марія МІЩЕНКО, Володимир ПОСТОВІТ, Кароліна РЕЙ, Анастасія РЯБУХА, Максим ТАРАН, Надія ТІТОВА, Єлизавета ЦИГАНЧУК, Анастасія ШЕВЧЕНКО, Артем ЩЕРБАНЬ.

Далі справа за визначенням пріоритетних напрямків своєї роботи, обранням голів експертних груп та затвердження регламенту Молодіжної ради. Це питання вирішиться на найближчому засіданні, яке заплановане на 09 грудня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь