A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Відзнаки за професіоналізм та милосердя для медиків нашого краю!

Дата: 25.11.2021 13:35
Кількість переглядів: 239

Фото без описуКожного року 9-ого серпня відбувається нагородження найкращих медиків Медичним Оскаром - Орденом Святого Пантелеймона та Медаллю Святого Пантелеймона.

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» і «Медаль Святого Пантелеймона» (далі – Відзнака) присуджується з 2009 року за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я та має професійно-фахову спрямованість. ЇЇ мета - повернення та зміцнення довіри до такої нелегкої та відповідальної професії - медик.

18 листопада 2021 року з початком нового конкурсного сезону, який стартує 30 листопада, розпочала свою роботу нова Регіональна рада Запорізької області Відзнаки за професіоналізм та милосердя, яка буде здійснювати конкурсний відбір на Відзнаку протягом 2021—2022 років.

До складу Регіональної ради ввійшло 15 поважних представників обласної медичної спільноти та громадських організацій, органів місцевого самоврядування та влади, духовенства та журналістської сфери, які мають займатися відбором найкращих медиків у Запорізькій області, щоб згодом подати їхні кандидатури на загальнодержавний рівень.

Право пропонувати кандидатури на присудження відзнак мають: громадські організації сфери охорони здоров’я; об’єднання (організації) пацієнтів; церкви та релігійні організації; лікувальні та лікувально-профілактичні установи різних форм власності; фізичні особи; наукові установи та навчальні заклади.

Визначення найкращих медиків Запорізької області має надзвичайно велике значення для всіх мешканців області, адже громадськість дізнається про долю та життєвий шлях значної кількості талановитих та високопрофесійних медиків нашого регіону.

У 2019 році Лауреатом «Медичного Оскару» від Запорізької області став Охматенко Геннадій Олександрович, начальник хірургічного відділення Запорізького військового госпіталю, підполковник медичної служби, нагороджений Орденом Святого Пантелеймона

Детальнішу інформацію про проект можна знайти тут:

Офіційний сайт Відзнаки: https://orden-panteleimon.com.ua

Сторінка у facebook:     https://www.facebook.com/OrdenStPanteleimon                                                                            https://www.facebook.com/104978611041851/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь