Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

21 листопада - День Гідності та Свободи

Дата: 19.11.2021 14:53
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

« Лиш той життя й свободи вартий, хто

йде щодня за них у бій»                        

                                          Й.В.Гете       

Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають один зі знакових днів – День гідності та свободи, який започаткували 13 листопада 2014 року на честь двох важливих подій в українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Ця дата – вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. В цей день українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, які піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Тому сьогодні, 19 листопада 2021 року напередодні цієї значної події, в закладах культури селищної територіальної громади відбувся ряд заходів: в комунальному закладі «Центр культури і дозвілля» відбувся тематичний захід «Революція Гідності, охрещена кров’ю» на якому присутні згадали, як це було тоді. Працівниками Розівської центральної бібліотеки оформлена книжкова виставка «Україна-країна гідності і свободи». В Розівському краєзнавчому музеї проведено годину пам’яті біля постійно діючої експозиції «Війна за Незалежність». Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих за незалежність і свободу України.

Революція Гідності і Свободи – приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь