A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

20 листопада - Всесвітній день дитини

Дата: 20.11.2021 09:00
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Сьогодні, 20 листопада, відзначається Всесвітній день дитини. Свято проголошене Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй у 1954 році. Щороку воно святкується 20 листопада як день світового братерства і взаєморозуміння дітей. Всесвітній день дитини покликаний нагадати про крихкість дитинства і дітей, про те, наскільки вони цінні для нас.

Діти, як найбільш вразлива частина суспільства, гостро переживають наслідки серйозних суспільних проблем: криза сім’ї, бідність, недосконалість механізмів захисту прав тощо. Пам’ятаймо, що головне для кожного малюка – увага, турбота і любов. Кожен з нас може ощасливити дитину, подарувавши частинку свого тепла, особливо тим, хто цього потребує найбільше!

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо,  які зерна добра, справедливості мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої громади, а й майбутнє нашої країни .

Сьогоднішній день – гарна нагода привітати юних мешканців Розівської громади. Любі діти! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, родинного затишку й тепла. Нехай ваше життя буде сповнене яскравими барвами радості, приємними враженнями й відкриттями! Нехай здійсняться всі ваші мрії. Зі святом вас!

 

З повагою,

Розівський селищний голова

Світлана Нестеренко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь