A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Новостворюваному Кузнецівському округу – енергійного та авторитетного старосту!

Дата: 22.11.2021 11:13
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

Відповідно до ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування», мені надано право внести на затвердження селищною радою кандидатуру на посаду старости новостворюваного об’єднаного Кузнецівського округу за результатами громадського обговорення (громадських слухань, зборів громадян, інших форм консультацій з громадськістю), яке буде проведено в межах відповідного старостинського округу.

 

Особливо треба зазначити, що відповідно до зазначеного закону, кандидатура старости вноситься на громадське обговорення (громадські слухання, збори громадян, інші форми консультацій з громадськістю)  селищним головою та вважається погодженою з жителями відповідного старостинського округу, якщо в результаті громадського обговорення (громадських слухань, зборів громадян, інших форм консультацій з громадськістю) вона отримала підтримку у старостинському окрузі з кількістю жителів до 1500 осіб - понад 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості мешканців відповідного старостинського округу, які є громадянами України та мають право голосу на виборах.

 

Тому звертаюся до жителів усіх сіл, які увійдуть до об’єднаного Кузнецівського старостинського округу, із закликом активно долучитися до громадського обговорення та підтримати кандидатуру Ірини Володимирівни Хотлубей, яка, власне, не потребує особливих представлень у нашій територіальній громаді, де її добре знають та шанують!

 

Фото без описуХотлубей  Ірина  Володимирівна, народилася  26 жовтня 1968 в с. Октябрське Первомайського району АР Крим, але наша Розівщина стала для неї другою Батьківщиною.

Маючи базову вищу освіту за фахом «бухгалтер», Ірина Хотлубей добре зарекомендувала себе на різних посадах: із 2007 по 2009 роки - як  секретар виконкому Новомлинівської сільської ради Розівського району  Запорізької області; з 2011 по 2013 вона – провідний економіст-статистик відділу статистики у Розівському районі; з 2013 по 2019 роки Ірина Володимирівна обіймала посаду секретаря Новомлинівської сільської ради.  Також із 2010 по 2019 роки була депутатом   зазначеної ради.

Протягом останніх двох років вона працювала діловодом загального відділу з питань організаційної роботи, звернень громадян та забезпечення діяльності виконавчого комітету Розівської селищної ради, а з 18 січня поточного року  по теперішній час - староста Новомлинівського старостинського округу.

 

Але, незалежно від займаних посад, за час роботи в органах місцевого самоврядування Ірина Володимирівна зарекомендувала себе як досвідчений фахівець,  професіонал своєї справи, відповідальна, дієва, цілеспрямована особистість, активний громадський діяч.  

Вона – справжній лідер старостинського округу, адже користується беззаперечним авторитетом серед колег і керівників, повагою односельців, адже й сама з великою повагою ставиться до людей, переймається проблемами округу, як своїми власними.

І в особистому житті Ірина Володимирівна може слугувати прикладом - і як   дружина, і як мати.

 

Тож закликаю усіх небайдужих жителів сіл Новомлинівка, Новодворівка, Кузнецівка, Багатівка, Зоряне, Першотравневе, Луганське активно долучитися до громадського обговорення та підтримати кандидатуру Ірини Хотлубей на посаду старости новостворюваного  об’єднаного Кузнецівського округу, який має повноцінно  зафункціонувати вже з 1 січня 2022 року.

 

Глибоко переконана, що ми з вами, дорогі земляки, у нашому виборі не помилимося, а для території новостворюваного старостинського округу, у разі затвердження кандидатури Ірини Хотлубей на посаду старости, розпочнеться новий етап розвитку!

 

Світлана Нестеренко,

голова Розівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь