Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: ОНОВЛЮЄТЬСЯ АВТОДОРОГА Т-04-08, ЯКА З’ЄДНУЄ ПРОМИСЛОВІ ЦЕНТРИ ДВОХ ОБЛАСТЕЙ

Дата: 27.10.2021 08:48
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» продовжується ремонт двох ділянок територіальної дороги державного значення Т-04-08 Павлоград - Васильківка - Новомиколаївка - Оріхів – Токмак, загальною протяжністю 55,2 км.

На ділянці автодороги Т-04-08, км 78+093 — км 103+826, що пролягає від смт Новомиколаївка в бік м. Оріхов до с. Новосолошине, підрядною організаціїєю ТОВ «ОНУР» вже виконано роботи зі стабілізації основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг». Паралельно з цим продовжуються роботи з фрезерування існуючого непридатного для подальшої експлуатації асфальтобетонного покриття.

Загальна протяжність вищезазначеної ділянки виконання робіт з поточного середнього ремонту 25,7 км

На другій ділянці автодороги Т-04-08, км 140+208 — км 169+671, що пролягає від міста Токмак до національної автодороги Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя (через м. Кременчук) - Маріуполь, в напрямку м. Оріхів, вже майже на 10 км автодороги влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетоннного покриття.

Роботи з відновлення 29, 5 км дорожнього покриття виконує підрядна організація ТОВ “Автомагістраль-Південь”.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Запорізькій області, взагалі комплекс робіт з поточного середнього ремонту вищезазначеної автодороги передбачає повністю відновити зруйновані ділянки, влаштувати укріплення основи методом регенерації, влаштувати вирівнюючий та верхній шари асфальтобетону, виконати усі заходи з безпеки дорожнього руху, відновити узбіччя.

Дорога Т-04-08 з’єднує великі промислові центри двох областей: Дніпропетровської – це м. Павлоград та Запорізької – це м. Оріхів та м. Токмак. Дорога має зв’язок з дорогами: Запоріжжя-Донецьк, Енергодар-Василівка-Бердянськ. Це дає можливість розвитку економіки цих регіонів.

     

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь