A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Державна підтримка вирощування гречки, жита, проса та овса

Дата: 13.10.2021 11:53
Кількість переглядів: 638

Розівська селищна рада повідомляє, що Департаментом агропромислового розвитку розпочато прийом документів для отримання державної підтримки вирощування гречки, жита, проса та овса (за винятком післяукісних культур) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.08.2021 року №886 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь».

 

Суб’єктам господарювання, що претендують на отримання зазначеної державної підтримки, необхідно до 15 листопада 2021 року надати обласній комісії облдержадміністрації документи згідно з формами, затвердженими наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 03.09.2021 №172 «Про затвердження Положення про комісію Мінагрополітики для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь та форм відповідних документів» за посиланням.

 

За довідками звертатися до відділу економічних відносин та інвестиційної політики Розівської селищної ради каб. 28, тел. 97252.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь