A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Святкове відкриття проєкту «Зелений клас»

Дата: 12.10.2021 16:28
Кількість переглядів: 493

Сьогодні відбулось святкове відкриття проєкту «Зелений клас» (Від екології душі-до екології суспільства)», який реалізовано активними мешканцями громади у рамках Програми розвитку локальних ініціатив  благодійним Фондом «Об’єднання» за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні та Розівською селищною радою.

 

Створення «Зеленого класу» на подвір'ї Розівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - це результат спільної творчої роботи вчителів та працівників школи, батьків та партнерів проєкту, із задоволенням до його втілення долучились і дітлахи.

 

Новий простір у відкритому, невимушеному форматі та атмосфері, дає можливість  більше зосередитися, відчути себе частиною світу, який можна вивчати реально, відволікаючись від віртуального світу ґаджетів. Зелений клас має бути особливим і слугувати не тільки, як місце для проведення навчальних занять, а й комфортною зоною відпочинку на подвір’ї школи. Існування такого простору суттєво покращить якість надання освітніх послуг, сприятиме комфортному навчанню.

 

Вітаємо Всіх причетних до втілення ідеї облаштування відкритої зони для навчання та творчого заохочення! Створюємо мрії спільно!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь