Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ЗАНЯТТЯ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ РОЗПОЧАТО

Дата: 06.10.2021 10:42
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

Великою радістю для дітей Розівської громади стало відкриття секції з вільної боротьби у комунальному закладі «Розівська дитячо-юнацька спортивна школа». Вже з 24 вересня 2021 року почалися навчально-тренувальні заняття, які проводить тренер-викладач другої категорії, майстер спорту України з вільної боротьби Сергій ЛАВЧІ. Приміщення для занять вільною боротьбою, обладнане відповідним спортивним знаряддям розташоване в комунальному закладі «Розівський заклад загальної середньої освіти № 2». Навчально-тренувальні заняття безкоштовні. У секції займаються дівчата та хлопці віком від 6 до 12 років. Заняття проводяться три рази на тиждень: понеділок, середа та п’ятниця. Початок занять з 13:00 по 14:30 – молодша група (1-2 класи), з 14:30 по 16:00 – старша група (3-7 класи).

Заняття вільною боротьбою формують у дітей впевненість, силу волі, вміння контролювати свої емоції, приймати швидкі рішення. Позитивно впливають на серцево-судинну, дихальну, імунну системи. Розвивають координацію, гнучкість, спритність. Формують атлетичну фігуру завдяки роботі всіх груп м’язів тіла.

Якщо у дітей є бажання займатися вільною боротьбою, комунальний заклад «Розівська дитячо-юнацька спортивна школа» проводить набір хлопчиків та дівчаток віком від 6 до 12 років. За детальною інформацією звертайтеся за адресою: смт Розівка, вул. Центральна, 104, або за телефоном (050)274-60-36.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь