Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2021 15:48
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Це день, який дозволяє висловити глибоку пошану до представників товариства, які закладали основу незалежної держави та є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.

Саме сьогодні в комунальному закладі «Центр культури і дозвілля» відбувся захід до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів України, куди були запрошені люди поважного віку. Також, на свято з привітаннями завітали заступник селищного голови Віктор НОВОСЕЛЕЦЬКИЙ, помічник народного депутата України Володимир ПОПОВ, старости старостинських округів.

В своєму виступі до присутніх Віктор НОВОСЕЛЕЦЬКИЙ наголосив, що цей день ? є символом єдності поколінь, прекрасною можливістю висловити слова вдячності за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. Щиро вдячний кожному з вас. Все, що має наша держава та наша громада – це завдяки вашій праці та самовідданості.

Голова ветеранської організації Тетяна ПРОЦЕНКО вручила грамоти головам первинних ветеранських організацій Олексію КАРНАУХУ, Катерині ДЕМ’ЯНОСОВІЙ та Любові РОМАНОВСЬКІЙ за багаторічну плідну працю в громадській організації ветеранів та з нагоди Дня ветеранів.

Учасники зібрання з гарним настроєм насолоджувались виступом учасників художньої самодіяльності та приймали щирі вітання на свою адресу.

Святкування Дня людей похилого віку - гарна можливість ще раз висловити всенародну повагу ветеранам війни та праці, за чиїми плечима нелегкий життєвий шлях. В цьому напрямку робиться все можливе, щоб люди поважного віку почували себе соціально захищеними.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь