A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Урочистий захід, присвячений працівникам освіти

Дата: 01.10.2021 14:31
Кількість переглядів: 285

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

30 вересня 2021 року в комунальному закладі «Центр культури і дозвілля» відбувся урочистий захід, присвячений працівникам освіти. В залі зібрались викладачі та вихователі з усіх куточків громади. Урочисто з посмішкою на вустах і теплими словами вдячності за сумлінну працю працівників дошкільної, шкільної та позашкільної освіти вітали з професійним святом заступник селищного голови Олена ТИСЛИЦЬКА та начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Освітян чекав урочистий момент – вручення почесних грамот та подяк селищної ради та Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації.

Також, з вітальним словом до присутніх звернувся Анатолій СЕРГІЄНКО помічник депутата Запорізької обласної ради, депутат селищної ради вручивши почесні грамоти обласної ради директору Новозлатопільського навчально-виховного комплексу Людмилі КАЛІНЧУК та заступнику директора Новозлатопільського навчально-виховного комплексу Олені МИТРИК.

Після урочистої частини, працівниками культури була підготовлена концертна програма. Музичні вітання лунали від Максима ПАШКЕВИЧА, Наталі СМОЛЯНОЇ, Володимира ПЕЛЕШАКА, Олександра КУМУРЖІ та Діани ШКВИРІ. Запальні танці присутнім дарували хореографічні колективи будинку дитячої творчості «Фенікс» та «Едельвейс».

 Загалом, свято пройшло не вимушено та наповнилось прекрасними моментами, які назавжди закарбуються у пам’яті і серцях викладачів й вихователів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь