Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

30 вересня – День усиновлення

Дата: 30.09.2021 08:55
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

Шановні  жителі Розівської громади!

В останній день вересня  Україна традиційно відзначає  День усиновлення. Це свято людяності, милосердя та великодушності, яке невипадково збігається із днем святих Віри, Надії, Любові та Софії. Це надзвичайно тепле свято усіх батьків та дітей, які волею долі стали однією сім’єю.

Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями і приємними клопотами. Взяти на виховання дитину – дуже відповідальний та нелегкий крок. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих.

Кожна дитина має право жити й виховуватись у сім’ї. Пишаюся тим що в нашій громаді живуть люди які мають велике та добре серце. Які огортають дітей любов'ю, турботою, створюють теплий мікроклімат в родині, а діти відчувають підтримку, ніжність та розуміння, які так потрібні у будь-якому віці.

На даний час у нашій громаді є 5 прийомних сімей, в яких виховується дев’ять  дітей, троє дітей виховуються в сім’ях опікунів та піклувальників,  шестеро  дітей щодня отримують турботу та піклування в дитячому будинку  сімейного типу, та шестеро дітей яких усиновлено. З впевненістю можу сказати, що завдяки безмежній любові цих людей діти знайшли справжню батьківську опіку, щасливу родину та сімейний затишок.

Від щирого серця вітаю усі сім’ї, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Дорогі усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, низький уклін вам за вашу доброту, любов, піклування, за готовність віддати частину свого серця малечі, яка так потребує батьківського тепла.

Бажаю вам, шановні, міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем. Нехай Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця. Хай повняться дитячим щасливим сміхом ваші домівки, ростуть здоровими і успішними ваші діти. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем.

 

Закликаю всіх жителів громади, небайдужих до проблем дітей, що потребують нашої доброти, чуйності і батьківської турботи, проявити свої кращі людські якості – дати хліб і дах, батьківську турботу і теплоту дітям –сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

 

З повагою Розівський селищний голова Світлана Нестеренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь