Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Пам’ятний мітинг з нагоди 78-ї річниці визволення селища Розівки від нацистських окупантів

Дата: 14.09.2021 13:15
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

13 вересня 2021 року о 10 годині в центральному парку селища біля Братської могили воїнам визволителям, відбувся пам’ятний мітинг та покладання квітів з нагоди 78-ї річниці визволення селища Розівки від нацистських окупантів.

В заході взяли участь Розівський селищний голова – Світлана НЕСТЕРЕНКО, заступник голови Пологівської райдержадміністрації – Юлія СИМОНЕНКО, голова ветеранської організації – Тетяна ПРОЦЕНКО, представники комунальних закладів, установ та організацій, працівники селищної ради, заклади освіти та мешканці громади.

В своєму зверненні до учасників мітингу заступник голови Пологівської районної державної адміністрації Юлія СИМОНЕНКО закликала завжди пам’ятати величний подвиг визволителів рідної землі, зазначивши, що мужність і вірність своїй Батьківщині ветеранів Другої світової війни є прикладом для нинішніх патріотів, які сьогодні боронять свою державу.

Зі словами вдячності та поваги до всіх присутніх звернулася голова селищної ради Світлана НЕСТЕРЕНКО: «Кожен рік віддаляє нас від тієї великої кровопролитної світової війни. Живою і невмирущою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини та врятував світ від нацистської навали.78 років тому селище Розівка було звільнено від нацистських окупантів. І сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому це стало можливим. Пам’ять про тих, хто самовіддано рятував рідну землю і здобув перемогу над окупантами, назавжди жива у наших серцях!».

Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив наше селище від ворога у роки Другої світової війни, хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна. По завершенню мітингу відбулось покладання квітів.

Бажаємо всім мирного неба над головою та рідної землі під ногами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь