A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Пам’ятний мітинг з нагоди 78-ї річниці визволення селища Розівки від нацистських окупантів

Дата: 14.09.2021 13:15
Кількість переглядів: 355

13 вересня 2021 року о 10 годині в центральному парку селища біля Братської могили воїнам визволителям, відбувся пам’ятний мітинг та покладання квітів з нагоди 78-ї річниці визволення селища Розівки від нацистських окупантів.

В заході взяли участь Розівський селищний голова – Світлана НЕСТЕРЕНКО, заступник голови Пологівської райдержадміністрації – Юлія СИМОНЕНКО, голова ветеранської організації – Тетяна ПРОЦЕНКО, представники комунальних закладів, установ та організацій, працівники селищної ради, заклади освіти та мешканці громади.

В своєму зверненні до учасників мітингу заступник голови Пологівської районної державної адміністрації Юлія СИМОНЕНКО закликала завжди пам’ятати величний подвиг визволителів рідної землі, зазначивши, що мужність і вірність своїй Батьківщині ветеранів Другої світової війни є прикладом для нинішніх патріотів, які сьогодні боронять свою державу.

Зі словами вдячності та поваги до всіх присутніх звернулася голова селищної ради Світлана НЕСТЕРЕНКО: «Кожен рік віддаляє нас від тієї великої кровопролитної світової війни. Живою і невмирущою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини та врятував світ від нацистської навали.78 років тому селище Розівка було звільнено від нацистських окупантів. І сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому це стало можливим. Пам’ять про тих, хто самовіддано рятував рідну землю і здобув перемогу над окупантами, назавжди жива у наших серцях!».

Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив наше селище від ворога у роки Другої світової війни, хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна. По завершенню мітингу відбулось покладання квітів.

Бажаємо всім мирного неба над головою та рідної землі під ногами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь