Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

«Козацький гарт»

Дата: 14.09.2021 09:39
Кількість переглядів: 346

Фото без опису

11 вересня 2021 року на центральному стадіоні селища Розівка, комунальним закладом «Розівська дитячо-юнацька спортивна школа» спільно з відділом освіти, молоді, спорту та культури селищної ради, серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів громади проведено ІІ тур фізкультурно-оздоровчого патріотичного фестивалю «Нащадки козацької слави», в рамках фізкультурно-оздоровчого патріотичного комплексу школярів України «Козацький гарт». Метою фестивалю є формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності, зміцнення здоров’я учнівської молоді та поліпшення національно-патріотичного виховання учнів освітніх закладів. Фестиваль є важливим для українського школярства та розвитку дитячо-юнацького спорту, адже сприяє не лише підвищенню рухової та соціальної активності, зміцненню здоров'я школярів, формуванню національної свідомості підростаючого покоління, а й пошуку нових спортивних талантів.

У заході взяли участь 4 команди учнів з Азовського ЗЗСО, Зорянського НВК, Новозлатопільського НВК та Розівського ЗЗСО № 2. Учні змагалися з таких видів спорту: човниковий біг, стрибки через скакалку протягом 30 секунд, стрибок у довжину з місця, перетягування канату, комбінована естафета з десяти етапів. Також, команди взяли участь у цікавому конкурсі знавців історії українського козацтва «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе…».

У загальному заліку, за підсумками всіх видів змагань, перше місце виборола команда Зорянського НВК, на другому місці – команда Азовського ЗЗСО, на третьому місці – команда Розівського ЗЗСО № 2 і на четвертому місці – команда Новозлатопільського НВК. 

Переможці в індивідуальному заліку з усіх видів програми фестивалю, були нагороджені грамотами комунального закладу «Розівська дитячо-юнацька спортивна школа». Крім цього всі учасники отримали солодкі подарунки.

Бажаємо нашим спортсменам бадьорості духу, наснаги, подальших успіхів та нових перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь