Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

«Козацький гарт»

Дата: 14.09.2021 09:39
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

11 вересня 2021 року на центральному стадіоні селища Розівка, комунальним закладом «Розівська дитячо-юнацька спортивна школа» спільно з відділом освіти, молоді, спорту та культури селищної ради, серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів громади проведено ІІ тур фізкультурно-оздоровчого патріотичного фестивалю «Нащадки козацької слави», в рамках фізкультурно-оздоровчого патріотичного комплексу школярів України «Козацький гарт». Метою фестивалю є формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності, зміцнення здоров’я учнівської молоді та поліпшення національно-патріотичного виховання учнів освітніх закладів. Фестиваль є важливим для українського школярства та розвитку дитячо-юнацького спорту, адже сприяє не лише підвищенню рухової та соціальної активності, зміцненню здоров'я школярів, формуванню національної свідомості підростаючого покоління, а й пошуку нових спортивних талантів.

У заході взяли участь 4 команди учнів з Азовського ЗЗСО, Зорянського НВК, Новозлатопільського НВК та Розівського ЗЗСО № 2. Учні змагалися з таких видів спорту: човниковий біг, стрибки через скакалку протягом 30 секунд, стрибок у довжину з місця, перетягування канату, комбінована естафета з десяти етапів. Також, команди взяли участь у цікавому конкурсі знавців історії українського козацтва «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе…».

У загальному заліку, за підсумками всіх видів змагань, перше місце виборола команда Зорянського НВК, на другому місці – команда Азовського ЗЗСО, на третьому місці – команда Розівського ЗЗСО № 2 і на четвертому місці – команда Новозлатопільського НВК. 

Переможці в індивідуальному заліку з усіх видів програми фестивалю, були нагороджені грамотами комунального закладу «Розівська дитячо-юнацька спортивна школа». Крім цього всі учасники отримали солодкі подарунки.

Бажаємо нашим спортсменам бадьорості духу, наснаги, подальших успіхів та нових перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь