Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

СВОЄЧАСНА ВАКЦИНАЦІЯ - ЦЕ ВИРАЗ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ТА ОПІКУВАННЯ БЕЗПЕКОЮ СВОГО ОТОЧЕННЯ

Дата: 09.09.2021 10:03
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

На цьому наголосив голова Запорізької облдержадміністрації під час обговорення питання готовності навчальних закладів в умовах пандемії на колегії облдержадміністрації.

Звертаючись до учасників колегії, заступник голови ОДА Руслан Шиханов акцентував увагу на тому, що ситуація із захворюваністю на COVID-19 загострюється, а тому питання вакцинації стає все актуальнішим.

  • Від того, чи зроблено щеплення, залежить не тільки здоров'я самих педагогів, а й дітей, безпеки їх родин, - зауважив посадовець.

На сьогодні найбільш відповідально до свого здоров'я поставилися працівники закладів професійно-технічної та вищої освіти. В цей же час понад 80% персоналу пройшли щеплення лише у 44 школах та 11 дитсадках.

Коментуючи показники щеплення проти COVID-19 працівників освітніх закладів, голова Запорізької ОДА Олександр Старух наголосив:

  • Весь світ живе в умовах пандемії і варто це враховувати. Вчителям може і зручно сидіти на дистанційній роботі та перекладати свої задачі на батьків, але це не нормально. Заклади освіти мають працювати та надавати якісну освіту, а для цього треба створити безпечне освітнє середовище. Зрозуміло, що є протипоказання, враховується добровільність, але треба нести і відповідальність за своє здоров'я, безпеку своїх колег та вихованців, їх родини, - наголосив Олександр Старух.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь