A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ФАХІВЦІ ПРОГНОЗУЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ НОВОГО ЛОКДАУНУ. НАЙЕФЕКТИВНІШИМ СПОСОБОМ ПРОТИДІЇ COVID Є СВОЄЧАСНА ВАКЦИНАЦІЯ

Дата: 09.09.2021 10:01
Кількість переглядів: 416

На цьому сьогодні наголосив голова Запорізької ОДА Олександр Старух на нараді з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації. 

Як розповів присутнім директор Департаменту охорони здоров'я Олексій Кулинич, захворюваність на COVID зростає. Дана тенденція спостерігається по всій країні. Фахівці передбачають можливість подальшого загострення ситуації та посилення карантинних вимог, зокрема, введення “жовтої зони”. Тому, щоб уникнути нового локдауну та не порушувати ритму власного життя, потрібно завчасно подбати про своє здоров'я і зробити щеплення проти COVID-19.

На сьогодні в області для вакцинації громадян працюють 40 мобільних бригад та 128 стаціонарних пунктів щеплення і 10 центрів масової вакцинації. Щеплення населенню здійснюють 4 вакцинами: Астра Зенека, Коронавак, Пфайзер та Модерна. За словами директора Департаменту охорони здоров'я Олексія Кулинича, показники вакцинації значно зросли на минулому тижні і в середньому щодня щеплення робили майже 6 тисяч громадян. 

  • Треба утримувати такі темпи і нарощувати їх. Ситуація із захворюваністю на COVID-19 загострюється, тому зараз надважливо вчасно зробити щеплення та вберегти від хвороби і себе, і  своїх близьких, - наголосив очільник області, підсумовуючи обговорення. 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь