Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ФУТБОЛ

Дата: 07.09.2021 08:19
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

04 вересня 2021 року відбулися другі півфінальні матчі Кубка газети «Рідний край». В с. Білоцерківка дублюючий склад місцевої команди «Зірка» приймав юніорів команди «Прогрес» (смт Розівка). Гра завершилася з нічийним рахунком 1:1, але за сумою двох матчів 1:7 на користь юнаків команди «Прогрес». Отже, 18 вересня 2021 року, на стадіоні «Метеор»     (смт Більмак), наші хлопці зустрінуться у фіналі з дублюючим складом команди «Титан» (смт Комиш-Зоря). Початок матчу о 11.00 год.

         Цього ж дня основний склад команди «Прогрес» (смт Розівка) свій другий півфінальний матч зіграв на виїзді з командою «Дружба» (с. Благовіщенка). Наші хлопці виграли з рахунком 1:5 (2:6 – за сумою двох матчів) і також вийшли у фінал. Остаточний володар Кубку серед основних складів визначиться 18 вересня 2021 року на стадіоні «Метеор» (смт Більмак) у фінальному матчі між командами «Прогрес» (смт Розівка) та «Олімп»  (с. Смирнове). Початок матчу о 12.00 год.

         Бажаємо футболістам команди «Прогрес» перемоги, а глядачів запрошуємо підтримати нашу команду!

         Крім того повідомляємо, що 11 вересня 2021 року на центральному стадіоні смт Розівка, команда «Прогрес» в рамках першого туру другого кола Першості територіальних громад прийматиме команду «Алоінс-Бізон-Тех» (смт Більмак). Початок матчів: 14.00 год. – дублюючі склади команд; 15.00 – основні склади команд.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь