A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ПРОГРАМА з утримання та ремонту вулиць і доріг комунальної власності населених пунктів Розівської селищної територіальної громади на 2021 рік

Дата: 10.11.2021 09:55
Кількість переглядів: 271

Зміни від 29 жовтня 2021 року

 

                  Фото без опису               

УКРАЇНА

РОЗІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

РОЗІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Дванадцята позачергова сесія

восьмого скликання

РIШЕННЯ

 

28.07.2021                                      смт Розівка                                                 № 18

 

 Про затвердження Програми з утримання та ремонту  вулиць і доріг комунальної власності  населених пунктів Розівської селищної територіальної громади   на 2021 рік

Керуючись   ч.1  ст.22, ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань розвитку інфраструктури, комунальної власності , житлово- комунального господарства та благоустрою, Розівська селищна  рада Розівського району Запорізької області

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму з утримання та ремонту  вулиць і доріг комунальної власності населених пунктів Розівської селищної територіальної громади   на 2021 рік (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань розвитку інфраструктури, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою.

 

Селищний голова                                              Світлана НЕСТЕРЕНКО

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення селищної ради

28.07.2021 №18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОГРАМА

з утримання та ремонту  вулиць і доріг комунальної власності  населених пунктів Розівської селищної територіальної громади   на 2021 рік

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І. Загальні положення Програми

З метою покращення  становища доріг комунальної власності Розівської селищної ради, збільшення інвестиційної привабливості та створення умов для безпечного і повноцінного життя, праці і відпочинку населення, існує необхідність покращення ситуації у сфері дорожнього господарства.

 Програма з ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Розівської селищної ради на 2021 рік  (далі Програма) визначає основні пріоритети розвитку дорожнього господарства, поточного ремонту  доріг комунальної власності територіальної громади та їх утримання в належному стані.

ІІ. Мета Програми

 Одними із першочергових завдань програми є: - раціональне використання коштів в галузі дорожнього господарства на будівництво, реконструкцію, капітальний та поточний ремонт доріг комунальної власності та доріг загального користування державного та місцевого значення; - забезпечення планомірного розвитку мережі автомобільних доріг комунальної власності та доріг місцевого та державного значення, що сприятиме підвищенню безпеки руху, швидкості, комфортності та економічності перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом; - поліпшення транспортно-експлуатаційного стану комунальних доріг міста, що забезпечить комфортність пересування пішоходів, транспортних засобів - підвищення технічних показників, соціально-економічного та екологічно збалансованого розвитку міста; - безпека усіх учасників дорожнього руху.

                            ІІІ. Напрямки виконання Програми

 Виконання Програми буде здійснюватись за такими напрямками: - поліпшення транспортно-експлуатаційного стану існуючих доріг комунальної власності та доріг загального користування державного та місцевого значення, які розташовані на території громади; - підвищення безпеки руху та екологічної безпеки дорожнього руху автомобільних доріг; - поліпшення інформаційного забезпечення учасників дорожнього руху; - поліпшення рівня обслуговування пасажирів під час очікування автотранспорту загального користування.

ІV. Обсяги та джерела фінансування

 Відповідно до ст. 91 Бюджетного Кодексу України, статті 40 Закону України «Про автомобільні дороги», ст.. 31 та 44 Закону України «Про місцеве самоврядування», Закону України «Про джерела фінансування дорожнього господарства України», фінансування заходів Програми буде проводитися за рахунок бюджетних, інших позабюджетних коштів, залучених від інших підприємницьких структур, що не заборонені чинним законодавством. Головним розпорядником коштів при цьому виступає Розівська селищна територіальна громада. Річний обсяг фінансування Програми передбачаються в бюджеті Розівської селищної  територіальної громади на 2021 рік. Обсяги фінансових ресурсів на реалізацію Програми, у разі потреби, протягом року можуть уточнюватися.

V. Очікувані результати.

- збереження існуючої мережі доріг комунальної власності та доріг загального користування місцевого та державного значення:

- впорядкування балансової приналежності доріг;

 - своєчасне та якісне виконання робіт по ремонту доріг;

 - виконання заходів з безпеки дорожнього руху;

 - ліквідація незадовільних умов користування дорогами пішоходів та транспортних засобів:

- покращення експлуатаційного стану доріг;

 - ефективне використання коштів на будівельні та ремонтні роботи в галузі дорожнього господарства.

 VI. Координація та контроль за ходом виконання Програми. Відповідальними за виконанням Програми та координацію заходів, передбачених Програмою є відділ містобудування та архітектури Розівської селищної  ради, а також на постійна комісія з питань розвитку інфраструктури, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою.

Відповідальні за Програму забезпечують і виконання та реалізацію в повному обсязі, та звітують за її виконання на сесіях Розівської селищної  ради

 


 

 

 

ПАСПОРТ

Програма з ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Розівської селищної ради на 2021 рік

1

Ініціатор розроблення Програми

 

  Розівська селищна рада

2

розробник Програми

Відділ містобудування та архітектури Розівської селищної ради

3

Дата, номер і назва документа про затвердження Програми

Рішення  Розівської селищної ради від

 

4

Замовник і  виконавець Програми

Розівська селищна рада

КП «Розівський комунгосп»

5

Учасники Програми

Розівська селищна рада

КП «Розівський комунгосп»

6

Термін реалізації Програми

2021 рік

7

Перелік місцевих бюджетів, які беруть участь у виконанні Програми

 Бюджет Розівської селищної територіальної громади

8

Загальний обсяг фінансових ресурсів.

 2555,0, тис.грн

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Секретар селищної ради                                                         Наталя БРИЦЬКА

                                                                          

 

 

ЗАХОДИ

до Програми з ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Розівської селищної ради на 2021 рік

№ п/п

                    Найменування заходів

Сума коштів передбачених на 2021рік, тис. грн.

 

                          КП « Розівський комунгосп»

 

1

  Виготовлення проєктно- кошторисної документації, виконання робіт по об’єкту «Дорога  по вул. Центральній в смт. Розівка, Пологівського ( Розівського) району, Запорізької області - поточний ремонт»

 40,0

2

Виготовлення проєктно- кошторисної документації, виконання робіт по об’єкту «Дорога  по вул. Зеленій  в смт. Розівка  Пологівського  (Розівського)  району,Запорізької області - поточний ремонт»

20,0

3

Виготовлення проєктно- кошторисної документації, виконання робіт по об’єкту «Дорога  по вул. Дружби в смт. Розівка  Пологівського (Розівського)  району, Запорізької області - поточний ремонт»

 20,0

4

Виготовлення проєктно- кошторисної документації, виконання робіт по об’єкту «Дорога  по вул. Заводській в смт. Розівка  Пологівського  (Розівського)  району,Запорізької області - поточний ремонт»

 70,0

5

Виготовлення проєктно- кошторисної документації, виконання робіт по об’єкту «Дорога  по вул. Вокзальній в смт. Розівка   Пологівського (Розівського)  району, Запорізької області - поточний ремонт»

75,0

6

Оплата послуг по відновленню профілю(грейдерування) і посилення окремих ділянок проїзної частини по вулицях та провулках Розівської селищної ради

250,0

7

Придбання та встановлення дорожніх знаків на території Розівської селищної ради

 50,0

 

                           Розівська селищна рада

 

 

8

Виготовлення проєктно- кошторисної документації, виконання робіт по об’єкту «Дорога  по вул. Черемушки в с. Зеленопіль Пологівського  (Розівського)  району, Запорізької області - поточний ремонт»

200,0

9

Виготовлення проєктно- кошторисної документації, виконання робіт по об’єкту «Дорога  по вул. Степна в с.Новозлатопіль Пологівського Розівського) району, Запорізької області - поточний ремонт»

500,0

10

Виготовлення проєктно- кошторисної документації, виконання робіт по об’єкту «Дорога  по вул. Мічуріна в с.Маринопіль Пологівського  (Розівського)  району, Запорізької області - поточний ремонт»

200,0

11

Виготовлення проєктно- кошторисної документації, виконання робіт по об’єкту «Дорога  по вул. Горького в с. Кузнецівка  Пологівського (Розівського)  району,Запорізької області - поточний ремонт»

800,0

12

Виготовлення проєктно- кошторисної документації, виконання робіт по об’єкту «Дорога  по вул. Молодіжна в с. Кузнецівка Пологівського  (Розівського) району,Запорізької області - поточний ремонт»

80,0

13

Оплата послуг по відновленню профілю(грейдерування) і посилення окремих ділянок проїзної частини по вулицях та провулках Розівської селищної  територіальної громади

250,0

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               ВСЬОГО: 2555,0

 

                                                                                                                                   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь