A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ПЕРШІСТЬ З ФУТБОЛУ

Дата: 09.08.2021 18:13
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

07 серпня відбувся останній шостий тур першого кола Першості об’єднаних територіальних громад. Команда «Прогрес» (смт Розiвка) на виїзді грала з принциповим суперником командою «Алоінс-Бізон-Тех»         (смт Більмак). Спочатку зіграли дублюючі склади команд. Наші юнаки виграли з мінімальним рахунком 0:1. Гол у ворота суперників забив Нікіта Єрошенков.

        Потім настав час гри основних складів команд. З перших хвилин матчу почалася запекла боротьба. Після першого тайму рахунок залишився нічийним 0:0. У другому таймі «Алоінс-Бізон-Тех» значно додав у грі, що вилилося у два забиті м’ячі. Але зусиллями нашої команди рахунок було зрівняно (двічі відзначився Антон Каіра). Та все ж таки фортуна була на боці  команди господарів. Наприкінці матчу, голом з 11-метрової позначки, вони встановили остаточний рахунок матчу 3:2.

        Завдяки цій перемозі, маючи гру у запасі з командою «Ураган»               (с. Шевченківське), команда «Алоінс-Бізон-Тех» набрала 15 очок та стала лідером першого кола змагань. Команда «Прогрес» набрала 13 очок та посіла друге місце.

        Наступна гра нашої команди відбудеться 21 серпня на стадiонi              смт Розiвка в рамках розіграшу Кубка газети «Рідний край». «Прогрес» зіграє з командою «Олімп» (Смирновська громада). А 23 серпня, в рамках зазначеного Кубку, наші хлопці їдуть в смт Більмак на гру з командою «Алоінс-Бізон-Тех».

        Початок матчу: 16.00 – дублюючі склади команд, 17.00 – основні склади команд. Бажаємо нашим хлопцям перемоги, а вболівальників запрошуємо підтримати улюблену команду!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь