A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Роботи з благоустрою

Дата: 02.08.2021 09:56
Кількість переглядів: 339

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису

На території Розівської територіальної громади продовжуються роботи з благоустрою та впорядкування території.

Працівниками комунального підприємства «Розівський комунгосп» в період з 26.07.2021 по 30.07.2021 було проведено роботи з покосу трави та вирубки чагарників по вулицям та провулкам, ремонтні роботи каналізаційної мережі на території багатоквартирних будинків дослідної станції, ремонт водопроводу в с. Азов, усунення двох поривів. Проводиться подальша підготовка центрального стадіону та паркової зони до свята Дня незалежності а саме: покіс трави, обпилювання сухих аварійних гілок дерев, очищення бігової асфальтованої доріжки навколо стадіону, встановлення світильників вуличного освітлення біля сцени. Також розпочалася робота по заміні вуличних світильників по вулиці Центральна смт. Розівка.

Працівниками комунального підприємства «ЕСКО» продовжуються роботи з покосу трави біля домогосподарств на замовлення громадян, надаються послуги з оранки земельних прибудинкових ділянок с. Вишнювате.

Інспекцією з благоустрою проводяться виїзди по території Розівської селищної ради. Було виявлено безліч домоволодінь власники яких не дотримуються правил з благоустрою та засмічують свої прибудинкові території, займаються спалюванням трави, гілок та листя. Оформлено 20 приписів за неналежне утримання прибудинкової території по вулицях Вільна, Гагаріна, Мічуріна, Зелена, Богдана Хмельницького, 8 Березня, Серго Квеладзе, Каштанова, Шевченка, а також по старостинським округам. За не виконання приписів при повторній перевірці на порушників будуть складені адмінпротоколи, які будуть передані на розгляд адміністративної комісії.

Шановні жителі Розівської громади покращуйте довкілля навколо себе, не  погіршуйте екологічний стан території громади, вчасно проводьте боротьбу з карантинними бур’янами (амброзією). Наша мета спільними зусиллями зробити довкілля нашої громади чистим та затишним.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь