A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРИШВИДШУЮТЬСЯ ТЕМПИ ВАКЦИНАЦІЇ

Дата: 21.07.2021 14:30
Кількість переглядів: 331

 Днями у регіоні відкриють нові центри масової вакцинації – в кожному районі та великому місті. Імунізація громадян також проводиться силами мобільних бригад та стаціонарних пунктів щеплення.

Як повідомила під час брифінгу регіональний координатор вакцинальної кампанії в області Марина Колерова, на сьогодні громадяни проявляють активність та постійно телефонують з проханням записати їх на вакцинацію. Також надходять заяви на щеплення від трудових колективів закладів освіти, охорони здоров’я, культури та інших підприємств.

Голова Запорізької ОДА Олександр Старух зауважив, що в найближчі тижні значна частина уваги буде приділена імунізації освітян, оскільки новий штам вірусу для них найбільш небезпечний.

  • Як ви знаєте, ситуація із поширенням нового штаму хвороби складна. За словами медиків, вірус особливо швидко поширюється серед дітей. Однак найбільше від нього страждають люди середнього та старшого віку. Тому зараз значну частку уваги приділимо вакцинації освітян, які найбільше контактують з дітьми, – зазначив посадовець.

Натомість, спостерігаються високі темпи вакцинації серед медиків. Щеплення від COVID-19 вже зробили три четверті представників цієї професії. Зі стартом нового етапу вакцинальної кампанії зробити щеплення може кожен охочий, незважаючи на свою приналежність до певної групи населення.

  • Я звертаюсь до всіх з проханням поставитися відповідально до питання вакцинування. Бо потім, коли ситуація загостриться, доведеться вводити локдаун, зупиняти всю економіку. На жаль, ми вже маємо такий досвід, і щоб не повторити його, потрібно завчасно пройти щеплення – потурбуватися про своє здоров’я і безпеку рідних, – звернувся до мешканців області  Олександр Старух.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь