Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

На території Розівської територіальної громади продовжуються роботи з благоустрою та впорядкування території.

Дата: 16.07.2021 14:50
Кількість переглядів: 445

Фото без описуПрацівниками комунального підприємства «Розівський комунгосп» в період з 12.07.2021 по 16.07.2021 було проведено ряд заходів, а саме: покіс трави, впорядкування території центрального парку, вирубка чагарників. Також проводилися ремонтні роботи вуличного освітлення.

Працівниками комунального підприємства «ЕСКО» продовжуються роботи з покосу трави біля домогосподарств на замовлення громадян, вивезення побутових відходів від населення. 15.07.2021 проведені роботи з покосу трави на території смт. Розівка, а саме в парковій зоні стадіону та частково по вулицям.

Продовжується робота інспекції з благоустрою Розівської селищної ради. Проведені виїзди по території смт. Розівка, с. Солодководне, с. Кобильне, с. Запорізьке. Виявлено безліч домоволодінь власники яких не дотримуються правил з благоустрою та засмічують свої прибудинкові території. Виявлені порушення при будуванні водопровідних колодязів. Наданий час інспекція попереджує та видає приписи. 

Шановні жителі нашої громади покращуйте довкілля навколо себе, не порушуйте правила з благоустрою населених пунктів. Несвоєчасне прибирання може призвести до адміністративної відповідальності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь