A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Благоустрій населених пунктів

Дата: 16.07.2021 14:31
Кількість переглядів: 430

Шановні мешканці Розівської територіальної громади!

Доводимо до Вашого відома що благоустрій населених пунктів передбачає комплекс заходів, спрямованих на забезпечення чистоти і порядку та створення сприятливого для життєдіяльності людини, довкілля, збереження та охорону навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.

На даний час на території громади виявлено безліч порушень, які можуть призвести до неприємних наслідків, що стосуються тих громадян, які порушують правила з благоустрою, а також негативно впливають на життєдіяльність свідомих жителів. Це стосується тих домоволодінь, які захаращують сміттям та гіллям свої прибудинкові території біля прохідних пішохідних доріжок та проїзних ділянок доріг, а також тих громадян, хто займається будуванням водопровідних колодязів без дозволу селищної ради.

Закликаємо звертатися до виконавчих органів селищної ради для отримання дозволу на порушення об’єктів благоустрою. Дозвіл надається безкоштовно за затвердженим типовим порядком на земляні або монтажні роботи, які пов’язані з порушенням об’єктів благоустрою, роботи по будуванню водопровідних колодязів і т.д. Вам будуть надані професійні рекомендації, що дасть змогу впорядкувати прибудинкові території та прилеглі проїзні ділянки доріг.

Наголошуємо на тому, що дороги, тротуари повинні бути безпечними для всіх жителів нашої громади: водіїв, пішоходів, пенсіонерів та найголовніше дітлахів які можуть не побачити перешкоди та отримати травму.

Звертаємось до кожного та наполегливо рекомендуємо утримувати свої прибудинкові території у належному стані та попереджаємо про наслідки, а саме притягнення винних у порушеннях до адміністративної відповідальності.       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь